| Anca a întrebat:

Dupa cat timp e ok ca 2 persoane sa faca sex?
Asta in cazul unei relatii in care persoanele se vad des, neluand in calcul relatiile la distanta.
Demult imi tot pun intrebarea asta si vreau sa vad si parerile voastre.
Baieti cat timp vi se pare ok sa nu "pice" o fata, astfel incat sa nu o vedeti nici ciudata, da nici usoara.

17 răspunsuri:
| ralucacool a răspuns:

Eucred ca sex ar trebui dupa ce va cunoasteti mai bine vreo 2-3 luni asa

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Cred ca cel mai important este ca fata sa fie pregatita sa stie ce fel de baiat are langa ea sa existe iubire reciproca si tot ce conteaza e sa fi pregatita.
Intra-devar nu poti astepta dupa o fata nu stiu cat timp sa zic asa dupa 5 luni cam asa...insa depinde de fiecare

| Alisa a răspuns:

Depinde si daca fata e virgina sau nu.
O fata virgina nu cred ca va ceda asa usor, pana nu va fi sigura daca baiatul respectiv o iubeste sincer si merita sa faca acest pas cu el. Cred ca 1-2 ani ar fi bine ca sa isi dea seama ce fel de persoana e, si pentru a se cunoaste foarte bine.

Daca fata nu mai e virgina, cred ca dupa 5-6 luni ar fi bine, daca vede ca baiatul merita, etc.
Si varstele celor 2 conteaza.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Dragostea fizică vine cu timpul după ce ai cunoscut persoana de lângă tine.
Sex faci oricând cu o persoană trecătoare prin viața ta.
Pa, pa.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu exista un termen limita. Atata timp cat deja relatia se leaga, apar sentimente si intimitate, cred ca e ok. Apreciez un terme minim de 6-8 luni daca partenerii sunt maturi si de minim 1, 5 ani daca sunt tineri (sub 21-22 de ani).

| Anca explică:

Cine poate sa stea 1-2 ani langa o persoana fara sa aiba parte si de sex?
Eu nu vad o relatie asta. Sexul e o piesa importanta in joc!

Va zic sigur ca la maturitate, 2 persoane nu vor astepta sub nici o forma 6 luni.
Daca vezi zilnic o persoana... ce faci in alea 6 luni?!
Eu ma gandeam la 2 luni in cazul a doua persoane mature.
Nu luam in calcul virginii si virginele!

| mihaix a răspuns:

laughing sincer, ca barbat nu m-as gandi la o relatie serioasa cu o tipa care pica in 1-2 luni big grin, adica nu zic ca e de lepadat, dar nici de afisat, da, adevarat sexu e f important, dar un barbat parca e mai dornic de ceva serios cand pica greu, si nu face din ea un trofeu!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Daca unul din parteneri este virgin atunci eu zic ca dupa 10-12 luni pot avea o relatie completa. Daca amandoi sunt maturi sexual atunci dupa vreo 4-5 luni pot face acest pas!

| demon a răspuns:

Eu sunt de 3 ani impreuna cu o fata si nu am facut sex bine recunosc ca nu imi convine situatia dar mai astept... depinde si cat de mult vrei

| Anca explică:

Wah inseamna ca eu sunt deplasata laughing)
Dar de ce se tine cont atat de mult oare de aspectul asta?
Daca se intampla mai repede nu inseamna nimic. Nici ca fata face un obicei din asta, nici ca nu merita o relatie serioasa.
Eu sincer nu pot sta 6 luni cu o persoana fara sa fac sex numai daca nu ma atrage fizic laughing)

| alex1991 a răspuns:

. nu este chiar asa o perioada stabilita...eu am o relatie la distanta si pot sa spun ca dupa o luna cand ne-am vazut, dar daca eram aproape de ea posibil a 2a zi. depinde de la persoana la persoana au fost fete care nici dupa un an nu au acceptat.

| mihaix a răspuns:

Nu esti deplasata, dar in ziua de azi, toata lumea aduna trofee. Acum depinde ce cauti, daca vrei doar sa te distrezi, 1-2 luni e ok, dar tine cont ca si el se distreaza big grin, dar daca vrei altceva, fal sa rabde big grin adica la mine mereu a mers asta big grin cu toate ca am antecedente de rel lungalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca sex ar trebui sa faceti dupa ce va casatoriti... daca va casatoriti

| Anca explică:

Anonimule. doh. dupa casatorie. Adica pe la 30 de ani in vremurile noastre laughing)))))

mihaix, nu-s de acord ca in ziua de azi toata lumea aduna trofee si crede-ma ca, pentru cine vrea o aventura nu sta 2 luni dupa fundu unei fete, poate poate pica.
Intrºo saptamana sau doua, daca un baiat vrea doar sex si nu primeste, nuºl mai vezi laughing)

| tarziu a răspuns:

Nu pot generaliza, daca e relatie asa de vrajeala, merge si dupa 2 saptamani, daca nu, e bine sa treaca macar o luna, poate chiar doua

| Ea12345 a răspuns (pentru demon):

Si ai respectul meu pentru astahappy

| Andrei101010 a răspuns:

In cazul meu s-a intamplat in mai putin de 2 saptamani! Da, pocaitilor si credinciosilor, 2 saptamani! Puteti sa va faceti cruce sau sa va rugati la Dumnezeu sa-mi ierte pacatul laughing