Eu zic sa il uiti. e greu, dar o sa reusesti. De ce sa stai sa te milogesti tu in fata lui? Sa vada el cat de dependenta esti de el si cat de mult il iubesti? Daca el a vorbit cu prt ta cea mai buna ce a vorbit atunci nu merita oboseala. Gandeste-te el te-ar fi iertat daca ai fi facut tu asta in locul lui? Nu prea cred. Si la sfarsit vine si spune ca ii e rusine. Si tu il crezi, normal. Cel mai simplu e sa pozezi in victima si sa il faci pe celalalt sa se simta vinovat I-a reusit planul! si acum tu regreti ca te-ai suparat si el nu mai poate de rusine. Daca te iubea lupta pentru tine. Un baiat care tine la o fata nu o lasa atat de usor, iti spun eu. Nu ar fi zis ca ii e rusine ci ar fi incercat sa iti demonstreze ca regreta ce a facut daca ii pasa de tine... acum tu faci ce crezi, dar eu zic sa il lasi in pace pentru ca te minte nu neRUSINARE! parerea mea
Vorba vine ca ii este rusine!
Daca te-ar iubi nu ar da inapoi ci ar lupta pentru tine!
Nu ai fi fost u cea care se milogeste ca sa va impacati ci el!
Acest baiat nu te mai iubeste, treci peste mai bine pentru tine!
Cu ea m-am asigurat eu ca nu mai sta. Mi-a zis ca nu are pe nimeni. Nu stiu, ieri ne-am vazut ne-am inteles foarte bine... Spunea ca vrea sa ramana toata viata cu mine. Promisiuni si iar promisiuni.
Nu te mai iubeste,isi cere scuze ca sa te faca sa suferi(parerea mea),ca sa-l uiti ori cauti pe altcineva, ori sa iti ocupi timpul, cu muzic, iesit in oras cu preiteni filme, cea ce-ti palce.
Mda el ti-a trimis acel mesaj sa te inmoaie ca sa il ierti si dupa era sigur ca tu o sa il ierti si dupa ti-a dat loviturea de gratie k ii e rusine pentru tot ce a facut cea mai penibila scuza si el vrea sa scape d tine cat mai repede nu k ii e rusine si etc. ia sa te uiti daca mai sta cu prietena ta si daca sta tot ce am zis eu e adevarat acum faci cum doresti
Eu cred ca nu mai vrea sa fie cu tine... daca e asa nu ii este rusine... doar ca nu mai are chef eu zic sa il lasi. Mai exista si altii. Mult noroc. (Asta e parerea mea)
Curiozitațibărbați întreabă: