Tias recomanda sa o faci din nou din ora in ora nu vei avea nici un fel de probleme mai fata.
Nu sunt asa de redusa mintal incat sa cred ca se va "lipi".nu m-am exprimat poate adecvat.ma refeream incat sa se "cicatrizeze", pentru ca e ca o rana deschisa si presupun ca e dureros s-o faci dupa un interval f scurt.asa ca lasati-o mai usor cu ironiile.e un site in care ar trebui ca oamenii sa se sprijine, sa fie folositori cu un sfan, nu sa "sara la gatul cuiva" petru o greseala de exprimare...
Daca nu esti asa de redusa mintal incat sa crezi ca se va lipi, atunci ar fi trebuit sa-ti dai seama ca himenul nu se poate reface. Odata ce esti dezvirginata asa ramai, nu m-ai ai ce face.
Lasati fata in pace. Draga, partea aceea nu se mai reface.Din cate stiu nu e nevoie de nici-un timp in plus pana la urmatoarea data.)
Timp de 3 zile trebuie sa o faci la fiecare 2 ore, asa se face o dezvirginare ca la carte
No dati seama ce intrebari se pun pe aicia, eu si mor cand le vad, hahahha
Draga Catalina odata ce te`ai dezvirginat asa ramai himeul nu se mai reface.Asa ca poti sa o faci si de 10 ori pe zi ca nu va mai fi nici o problema si nu exista o limita de timp dupa care sa o faci
Bananacantareata87 întreabă: