| MissDi a întrebat:

Dupa ce ti-a venit ciclul iti mai curge secretie vaginala? Sunt in a 3a zii de ciclu.Si este normal sa iti curga sange toiata ziua? in prima zi mi-a curs utin, in a2a mai mult dar spre seara, si azi mi-a curs aproape toata ziua dar cate putin.Deci e normal?

Răspuns Câştigător
| Nastia a răspuns:

Menstra dureaza de regula 7 zile si fluxul sanguin difera de la o zi la alta, marindu-se pe zi ce trece.In a 3-a sau a 4-a zi de ciclu curge cantitatea maxima, apoi incepe sa curga din ce in ce mai putin.In ultimele zile abia mai pateaza absorbantul.
da, e normal.stai linistita.

6 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Eu cred ca ai gresit site ul~~Aici nu este Ginecologie~~Apropo ai fost vreodata la ginecologie? sti despre ce vorbesc?

| VampireBlood a răspuns:

Da...prima zi iti vine putin, in a doua mult si in a treia putin si gata!

| MissDi explică (pentru VadTot):

Domnisoara asta e un site pentru intrebari.astai intrebarea mea.probleme? Si stiu ce e aia ginecologie ca nu-s proasta.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Secretia vaginala este prezenta pana la menopauza. sangerarile sunt variabile, mai ales la primele menstruatii. In principiu este normal sa sangerezi mereu, mai mult in primele 2-3 zile, mai putin dupa aceea.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

O menstruaţie "normală" ţine între 3-7 zile ( cu sângerare moderată ) - dacă ţine doar 1-2 zile sau mai mult de 7 zile atunci trebuie să mergi la un control ginecologic!

La unele fete/femei le curge puţin în primele 1-2 zile şi în ultima, la altele în primele 2 zile este mai abundentă sângerarea - depinde de organismul fiecăreia!

Nu ai de ce să te îngrijorezi, şi ( oricum ) mai ai până la 7 zile de menstră...

Deci, să ai RĂBDARE!

| Tєqυιℓα a răspuns:

Înainte să postezi o întrebare, învață să scrii! happy