| TkeL a întrebat:

Dupa ce vam povetit http://www.tpu.ro/......de-30-km/. Mia cerut sa o las sa se duca la discoteca,cu greu am acceptat dar am lasat-o. Am vb cu o cunostinta deal fostului ei concubin si mi-a spus ca inca vorbeau prin mesaje,eu cred ca si inventeaza fiind prieten cu el,incearca sa ma despart de ea. Mia spus ca a vazut un mesaj cand o intreba el daca sta bine cu dragostea, ia trimitand mesaj ca sta rau. Cand i-am trimis mesaj mi-a zis ca a iesit la discoteca si ca el vroia sa-i spuna cv dar ea nu vroia sa-i zica ca sa nu ma supar pe ea, si a spus sa-i spuna in mesaj.Si cel mai mult ma enerveaza faptul ca i-am spus sa nu mai ascunda nimic de mine recunosc ca reactionez urat cand aud asemenea lucruri si ea asta mia si spus,ca nu vroia sa ma supar pentru asta. Acum nu stiu ce sa mai cred de asta va cer ajutorul,puneti-va o secunda in locul meu si spuneti ce ati face in locul meu? Dau funda celui mai bun raspuns, si care ma va ajuta sa trec peste, fara sa fac o greseala.

Răspuns Câştigător
| ovi93 a răspuns:

Am prietena la 3000 de km boss si ne vedem de 2 ori pe an. Suntem impreuna de 2 ani, si stii ce ne iubim foarte mult si stii de ce? Pentru ca avem incredere unu in celalat, incredere maxim pe asta se bazeaza o relatie cel mai mult pe incredere. Nu te lua dupa gura lumii, iubiti-va la maxim in continuare. Nu o parasi pentru simplul fapt ca esti gelos si incearca sa iti stapanesti gelozia nu rezilvi absolut nimic cu asta decat sa te strici pe tine insuti si mai ales relatia. Desparta-te de ea doar DOAR atunci cand o vezi tu cu ochii tai ca te inseala, acorda-i multa atentie arata-i ca o iubesti sun-o macar 1 data pe zi, dar sun-o mai pe seara si povesteste-i ce ai facut azi, intreab-o si pe ea ce a facut nu ii arata absolut deloc ca esti gelos, nu o intreba cu cine ai fost au fost baieti etc etc intrebari din astea. Deci cel mai bine e sa ramai cu ea sa va iubiti si pana nu vezi cu ochii tai ca iti greseste nici sa nu te gandesti sa o parasesti. Lumea nu v-a vrea decat rau ca na asa e lumea invidioasa. Mult succes si iubiti-va mult.

4 răspunsuri:
| TkeL explică (pentru ovi93):

Dar ai citit si asta? http://www.tpu.ro/......-de-30-km/

| IloveME a răspuns:

Sincer ti- am citit si intrebarea anterioara si mi se pare ca te bati in vant! esti acum in Italia,rupe orice legatura de ea,ramai acolo si refa-ti viata. departarea te poate ajuta!
Nu merita sa lupti pentru ea! ea a iesit la discoteca pentru ca fostul vroia sa vorbeasca cu ea, cine iti garanteaza tie ca lucrurile nu au mers mai departe, ca nu s-au vazut intr-un loc intim?
Aceasta fata desii fiind cu tine, avand o relatie de cateva luni cand sentimentele exista si sunt cat de cat tari te-a inselat cu ala, a ramas cu el si si fiind cu el l-a inselat cu tine.asta ar trebui sa-ti puna semn de intrebare!
Poate ca sunt prearealista, poate pentru ca vad lucrurile din afara, dar mi se pare o cauza pierduta!

| TkeL explică (pentru IloveME):

As vrea daca as putea, multumesc pentru raspuns!

| IloveME a răspuns (pentru TkeL):

Nu exista as vrea sau nu pot, exista vreau cu adevarat!