Bună. Mhm, sincer da! După părerea mea, după o lună nu apuci să cunoști o persoană atât de bine încât să ai încredere să faci asta. Problema e când apar confuzii și întrebări, cum ar fi "Oare ce vrea cu adevărat de la mine?", deci stai cuminte și încearcă să observi asta pentru că mulți în ziua de azi vor doar să profite, și dacă nu e cel potrivit, crede-mă că apoi ai regreta enorm, mai ales dacă ești virgină. Dacă el îți cere asta, ia încearcă să-l refuzi, și dacă te iubește cu adevărat sigur nu va pleca din cauza asta, deci doar testează-l. Acum e alegerea ta ce faci, dar am făcut și eu multe greșeli în trecut și n-aș vrea să le repeți, deci ți-am dat sfaturi din propria experiență. Într-un băiat nu e bine să prinzi repede încredere, eu spun să mai aștepți să-l mai cunoști, să mai vezi cum merg lucrurile, și abia apoi să treceți și la acest pas. Baftă.
Repede este dupa doar 5 minute; dar preferabil dupa ce amandoi vor si vor
Nu este devreme... dacă tu crezi ca va Cunoaște-ți destul de bine și crezi ca ești pregătită, fa o
Multă bafta ❤️
Sexul se face din placere, dupa o ora, o luna, un an, cand vrei. Daca tu consideri ca "trebuie" sa faci sex inseamna ca esti inca un copil si mai trebuie sa te maturizezi.
Daca simti s o faci nu i nici o problema. Si nici nu e prea devreme. Uneori lucrurile evolueaza rapid si unii ajung sa faca sex dupa cateva zile sau chiar mai repede.
Pai depinde. In general e ok dupa o luna, dar asta nu e o chestie de timp..iti dai seama cand vrei
Niciodată nu e prea devreme. Unii și-o trag și la 30 de min după ce se întâlnesc în club.
Depinde de varsta.
Iubita mea a vrut s.o facem dupa o luna de relatie. Si are 18, eu 19.
Depinde cand consideri tu.
Conteaza sa te simti confortabil cu ideea de sex.
Depinde...E bine sa va cunoasteti inainte.Eu am facut sex cu o femeie pe care o cunosteam de 2 ani si jumatate, abia dupa aia m-a lovit Cupidon
Eu prima data cand am facut-o l-am cunoscut in seara aia si dupa ora am mers la el si aia a fost, dar culmea ca nu mi-a parut rau deloc si nici nu imi pare