anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa o relatie de doi ani, ne-am despartit, iar cand ne-am revazut la un ceai, povestea sau ma asculta evitand contactul vizual. Ce inseamna?

Răspuns Câştigător
| sirD a răspuns:

Interesant, nu stiu ce sa zic
Dupa o relatie de 7 ani incheiata de ea ne-am vazut dupa un an si nu aveam probleme sa o privesc in ochi desi mai gandesc des la ea. O simteam apropiata, prietena
Banuiesc ca era neinteresat sau poate un pic suparat pe tine
Sper sa te ajute. Succes

11 răspunsuri:
| NameHarris a răspuns:

Cred ca te mai place!

| Sidonia07 a răspuns:

Atunci cand nu ai nimic de ascuns, esti sincer si bine intentionat ai curajul sa-ti privesti in ochi interlocutorul! Cand interlocutorul evita sa te priveasca in ochi, desi ti se adreseaza tie, trebuie sa stii ca este pe punctul de a-ti spune o minciuna. Priveste un copil care este gata sa minta si-ai sa te convingi.

| Deea4Deeutza a răspuns:

Parerea mea, cred ca inca te iubeste. E inca timid, pentru ca nu stie ce reactie sa aiba.E rezervat pentru ca nu stie cum au decurs cei doi ani fara el. Timpul le va rezolva pe toate. Mult succes!

| Sidonia07 a răspuns:

A fost o relatie de 2 ani, nu ca s.au vazut dupa 2 ani...

| neutrino a răspuns:

Nimic deosebit.

Răspuns utilizator avertizat
| 4343gddhkied a răspuns:

Te place sau regreta ca v-ati despartit. Oamenii se schimba si fizic si psihic acuma doar el stie exact ce simte si ar trebui sa iti dai seama. Ma gandesc ca il cunosti destul de bine dupa 2 ani de relatie!

| Asasseya a răspuns:

A fost o iubire interzisa..De regretat eu zic ca nu regreta, deoarece a fost decizia lui, insa constrans de situatie happy

| sirD a răspuns:

Ce varsta aveti si cat dimp ati fost despartiti pana la ceai?

| Asasseya a răspuns (pentru sirD):

EU implinesc 28, iar el 33..suntem persoane mature si stim exact ce avem de facut, insa cand exista sentimente( din partea mea) e cam dificil sa renunti asa dintr-o data. Din pacate, acesta e sfarsitul, insa nu regret nimic, pentru mine a fost si va ramane iubirea vietii mele.

| Asasseya a răspuns (pentru sirD):

Au trecut 2 luni, iar la ceai ne-am revazut pentru ca simteam nevoia sa vad cat am reusit sa ma tratez in aceste 2 luni. Suntem amici, am discutat diverse, ne-am comportat ca si cum nu ar fi durut vreodata sau ca si cum nu ar fi plecat vreodata.