Eu ma uit la maini si spate daca aceastea sunt proeminente imi dau o senzatie de siguranta.Cred ca barbatia se caracterizeaza prin siguranta de toate tipurile pe care le ofera un barbat unei femei
Un barbat care arata bine, are un fizic placut, sa fie ingrijit, bine imbracat, dar sa stie sa se comporte cu o femeie, dar sa fie si barbat cand e nevoie.
Cand vezi o persoana de gen masculin! Te atrage prin felul de a fi prin felul in care priveste totul prin felul in care priveste este aranjat s-au pur si simplu felul in care actioneaza! Dar mai presus de toate atitudinea! A fi barbat implica mai mult decat aspectul fizic implica mai mult felul in care gandeste nivelul de gandire! Sper ca te-a ajutat raspunsul meu sunt multe lucruri prin care un barbat poate fi considerat ca atare ca fiind ceea ce este! Dar aparentele uneori insala!
Eu una cred ca poti sa observi lucrul asta doar in cazuri concrete adica daca poate sa intretina o discutie si care nu'i place, daca e in stare sa-ti ia apararea, daca te alinta si te face sa te simti protejata in acelasi timp, cate fleacuri d'astea
Tre sa fiu autoritar, hotarat, sigur pe el si un pic rau. un barbat trebuie sa poata sa inspire teama uneori
LovelySmile98 întreabă:
Mutubal întreabă: