| Barajag a întrebat:

Dupa terminarea unui act sexual, ce reactie aveti cand vedeti ca, inca nu v-ati dezbracat complet?hee hee

Răspuns Câştigător
| amazoana_8358 a răspuns:

Ma gandesc ca a fost ceva foarte intens, plin de pasiune si dorinta si nimic nu mai conteaza, nu mai desface firul de par in patru, fi spontana si nu mai analiza atat, partenerul te-a dorit f mult si sigur nu il va interesa asta.kiss

18 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Ei, mai rar, dar se poate intampla oricui e suficient de emancipat!

| Bacemi a răspuns:

De obicei acest dezbracat pe jumatate arata un act sexual spontan, cu atat mai placut pentru mine.

| Zenithf a răspuns:

@ATHOS frumos raspuns, @Pingu, haios raspuns. Referitor la intrebare: se mai intampla, este ok. Desi prefer sa o facem cand suntem dezbracati complet si simt sanii ei pe pieptul meu. Ah, sa nu intram in detaliibatting eyelashes

| ATHOS a răspuns:

Ursulika draga, dupa un moment de dragoste monumental(care se poate petrece intr-o poiana cu flori, in padure, pe o stanca, intr-o pestera, etc ), eu nu pot sa fiu decat tandru si dragastos cu iubita mea!

| irina20 a răspuns:

De ce e neaparata nevoie sa fii dezbracat complet? Sunt multe persoane care adora SA fie dezbracate pe jumatate...

| lovenotsex a răspuns:

Idem ATHOS, dragostea poate aparea oriunde. Dar poate fi ciudata senzatia.Bafta.

Răspuns utilizator avertizat
| Ioana2518 a răspuns:

Cum sa nu te dezbraci complet?laughinglaughing

| BoBoLiNo92 a răspuns:

Nu am avut nici o data nici o reactie... Ata ete... Ce sa facihee hee

| crysty08 a răspuns:

Ciudatlaughing sincer nu mi s-a intamplat

prfml
| prfml a răspuns:

Realizez ca ma lasa memoria happy

| Roby67 a răspuns:

Ma dezbrac incet si o iau de la inceput.

Răspuns utilizator avertizat
| brosu a răspuns:

Încă nu am ajuns la o asemenea vârstăwinking

| RainBow_2697 a răspuns:

Mai ai putin si zici ca ai facut sex cu chilotii pe tinelaughing

| Mihaela_1499 a răspuns:

Ma apuca rasu cand vad ca inca mai am tricoul pe mine laughing si ma gandesc ca a fost dorinta atat de mare incat am sarit direct la actul sexual in sinelaughing.
Cu drag, Diana.

| theoneandonly a răspuns:

Nici o data nu ma dezbrac complet. Daca apare sotul/iubitul ei trebuie sa ma imbrac foarte repede.

| RMC a răspuns:

Shit! Nu sunt inca destul de curvasad