Măi George, de ce nu te-ai dus cu ea nici acum la medic? Ce o fi atât de complicat scoți și tu 30 de lei din buzunar cât costă un consult, și vezi ce problemă are, pot fi multe cauze de la pastila de a doua zi care a administrat-o la o complicație apărută din cauza unor chisturi ovariene. Du-te tată cu ea la medic cât mai repede, daca o iubești și ții la ea, fă ce e bine! Ia-o de mână și du-o la medic nu o lăsa așa! Gândește-te bine!
Of da, stim problema! pe bune, mergeti la medic! nu gasiti diagnostice pe TPU!
poate chiar e ceva destul de serios si are nevoie de un control, ceva analize si eventual medicatia corespunzatoare! nu este normal ce se intampla cu ea! ai inceput deja sa ne sperii si pe noi!
Ti-am mai zis ca orice dereglare hormonala schimba mult chestiile. De ex eu aveam dureri groaznice in acea perioada si primele dati dupa ce am nascut nu simteam nimic. Apoi au revenit durerile. Oricum cel mai sigur du-te la doctor ca poate totusi nu e normal si decat sa aiba efecte si mai grave si poate definitive! mai bine riscati sa le spuneti parintilor.
Keep Calmd and GO see a FUCKING DOCTOR! Nu e nevoie neaparat de bani, poti merge la o policlina de stat cu bilet de trm obtinut de la med de familie, daca nu se poate asa, clinici private sunt cacalau! Nu mai pierdeti vremea, poate fi ceva foarte grav!
Inainte sa o doara ne-am certat foarte tare iar eu am speriat-o cu o chestie . Din cate stim simptomele premenstruale sunt agravate de starea persoanei. Am vrut sa merg cu ea la medic dar ea a refuzat, mi-a spus ca simte ca ii va veni deoarece o doare normal cum o durea de obicei inainte sa ii vina cu o zi doua. Ei normal duminica ar trebui sa ii vina dar avand in vedere ca POSTINOR deregleaza data menstrei pentru luni bune, ne asteptam oricand. Mersi frumos!
Inainte sa o doara ne-am certat foarte tare iar eu am speriat-o cu o chestie . Din cate stim simptomele premenstruale sunt agravate de starea persoanei. Am vrut sa merg cu ea la medic dar ea a refuzat, mi-a spus ca simte ca ii va veni deoarece o doare normal cum o durea de obicei inainte sa ii vina cu o zi doua. Ei normal duminica ar trebui sa ii vina dar avand in vedere ca POSTINOR deregleaza data menstrei pentru luni bune, ne asteptam oricand. Mersi frumos te pup!
auzi? pana sa ii vina ei, mai bine mergi tu la un medic! ti-am spus eu ca tu ai o problema, nu ea!
va pup si eu
Era suparata tare pe ea si vrand sa o atrag, m-am facut ca ma doare tare burta si ca nu mai puteam sa vorbesc si spuneam printre buze "daca mor?", iar ea s-a speriat foarte tare . Deci durerea premenstruala a fost agravata pe fond nervos, eu asa stiu ca simptomele premenstruale sunt agravate de starea persoanei, gresesc?
Am vrut sa o duc astazi dar mi-a spus ca nu simte nevoia deoarece simte ca ii vine, o doare normal cum o durea de obicei, o durere usoara. Nimeni nu stie mai bine decat ea ce simte.
Nainte sa o doara ne-am certat foarte tare iar eu am speriat-o cu o chestie. Din cate stim simptomele premenstruale sunt agravate de starea persoanei. Am vrut sa merg cu ea la medic dar ea a refuzat, mi-a spus ca simte ca ii va veni deoarece o doare normal cum o durea de obicei inainte sa ii vina cu o zi doua. Ei normal duminica ar trebui sa ii vina dar avand in vedere ca POSTINOR deregleaza data menstrei pentru luni bune, ne asteptam oricand. Mersi frumos te pup!
:*
Are sanii putin tari si o dor putin, si o doare burtica.
A spus ca cel tarziu in doua zile ii vine.
Atunci meriti doua tigai
tot prin abstinenta va protejati?
Nu conteaza ca ii vine, ca nu ii vine ba! idea era ca a avut tot felul de simptome si ar trebui macar sa vorbeasca cu un doctor sa ii zica ce e de la pastila si ce nu. Poate are doamne fereste ceva si pastila doar a evidentiat simptomenle. Un control nu strica mai ales ca il poti face gratis cu trimitere.
aveti grija de voi:*
Dany_Daniel_1998 întreabă:
Andrei5001737 întreabă: