Lol...chiar esti disperat. incearca pe chat-ul apropo. acolo sunt multe d'astea nebune
Da, este adevarat, dar sunt cazuri cand vor asta si cand nu sunt neglijate de sotul lor.
Vrei sa ai parte de-o asemenea ecshperienta? trebuie sa fi in putere pentru o dama de 40 de cotolani, vrei sa-ti iei omoru?
Mersi mult. chiar am gasit una de 51 de ani, si aseara am mers la ea acasa. a fost mai ok decat nimic, desi era asa de larga si grasa... poate gasesc mai tinere totusi, asa pe la 40 macar.
Nu am spus ca esti virgin, ata (virginitatea) la baieti se poate rupe si dintr-o laba . Am spus ca ai 16 ani..presupun ca esti din timisoara, am i right?
Dar nu am zis ca am 51 de ani. de ce esti asa rea? te am jugnit eu cu ceva? eu am zis ca am gasit o tampita disperata pe apropo de 51, cu care mi am traso, dar recunosc ca nu e adevarat. am zis doar asa.
Aaa citisem gresit . Dar nu mai inventa povesti, ca se vede de la distanta maaaaaare ca nu e adevarat.
Mai ai timp sa faci sex, stai linistit.
Intai fa-ti o prietena, iubeste-o si dupa sex
Inseamna ca esti un obsedat sexual, si la varsta asta e urat. Mergi la un psiholog ceva.
Fetele tocmai cu tipi ca tine nu vor sta niciodata.
20noiembrie întreabă:
anonim_4396 întreabă:
linarkfts întreabă: