| VrRos86 a întrebat:

E adevarat că femeile nu sunt pentru oricine?
De exemplu un băiat mai indiferent care nu se baga în seama,sigur va rămâne singur pentru tot restul vieții,pe lângă unul care vorbește mult și se baga aiurea în seamă va avea succes.
Vad deseori ca fetele stau cu băieți care au prieteni mulți, stau în grupuri și ele cu ei,iar un băiat care e mai singuratic de fel este invizibil. Ca exemplu mie nu imi place intr-un grup de prieteni,vad o cunostiinta pe stradă, o salut și stau de vorba puțin dar nu să merg pe undeva cu ei că fiecare cu trebuie lui.
Dacă vorbesc cu o fata rămân doar cu vorbitul și nimic mai mult.
N-am avut iubita niciodată,nici măcar pentru o noapte sa simt putina afectiune,nimic...
Cred ca ma consider unul dintre cei pentru care femeile nu exista în preajma lor și e imposibil să am magnet sau ceva mărunt.
Sunt virgin și iar ma afectează și chestia asta, fetele nu o sa ma placă pentru că nu am experiență pprobabil.
Nu știu virginii cum s-au dezvirginat, astia de nu vor o relație, probabil au luat-o pe una de la coltul străzii.

79 răspunsuri:
| VrRos86 explică (pentru Violleta2022):

Le place enorm dacă nu ai experienta sexuala?
Vrei sa spui mai bine că le place enorm dacă au o grămadă de experienta sexuala și le poți tine 2 ore nelimitat la sex.
Le plac ăia care s-au tăvălit cu milioane de femei mai bine zis.

| LonelyGuy92 a răspuns:

Cristi din Bucuresti care ai dat eronat si gresit la comentariul meu in care i-am zis asta acel CA-TE-GO-RIC de curiozitate care e recordul tau de dat laba in ultimele 5 zile, vai de mama ta de terminat

| LonelyGuy92 a răspuns (pentru anonim_4396):

N-are bah cum sunt unii analfabeti dar care arata bine si tot foot la greu, si tu te crezi ce nu te vad altii frumusetea e subiectiva mai ales cand vine vorba de dating unde pretentiile scarbelor cu branza la pzd sunt ASTRONOMICE

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru LonelyGuy92):

Sunt frate analfabeti dar sunt smecheri si sunt experti sa vrajeasca o fata, la astea le place genul de baiat cu tupeu afemeiat ca sunt proaste rau nu isi dau seama ca astia isi bat joc de ele, au pretentii sa ai de toate pai ele nu se vad ce handicapate sunt? Eu arat de 8, 5 si s-au dat fete la mine sa stii si tot am ajuns in situatie asta nasola, poate sunt un mentalcel dar mai am speranta cativa ani poate gasesc o proasta sa ma placa pentru cum arat ca daca nu aratam bine jur ca renuntam de mult de tot

Sa ma placa pentru cum arat, pai adineori ziceai ca arati destul de bine laughing) hai las-o moarta bafta

Esti ciudat in felul in care o spui s-au dat fete la mine si tot am ajuns in situatia nasoala, sa inteleg ca ti-e frica sa bagi poola in pzd sau cum, dimpotriva ca o fata sa te bage pe tine in seama asta e un atuu IMENS in ziua de azi, asa ca imi e greu sa te cred ce zici tu acolo ca arati de 8, 5 si alte bazaconii

anonim_4396

Nu aveam de ce sa mint, stiu ca e ciudat dar poate sunt mentalcel cum am mai zis sau nu stii ce inseamna?

Daca din ce imi zici e adevarat si nu ajungi la niciun consens, da-mi voie sa cred ca esti GAY sau ca esti un terminat pe viata sa nu zic cuvant mai jignitor

Mentalcel inseamna cu totul altceva, sunt mai multi factori care te fac sa ajungi asa in ani de zile, n-ai cum sa vii tu la mine sa imi zici sunt un mentalcel de ani de zile da ghici ce femeile vor sa imi suga poola ca arat bine, esti GAY CEL mai degraba

anonim_4396

Nu sunt gay, doar ca am fost timid si imi era frica sa vorbesc cu ele. Dar stii ca tu la 30 de ani chiar esti terminat pe viata nu?

Poate pe plan sentimental fraiere, financiar pot sa fac ce poola mea vreau in momentul asta nu dau niciun ban in casa si pot sa arunc cu ei pe geam, hai pa mentalcelul **** mele

anonim_4396

Daca tot ai bani du-te la curve macar sa nu mori virgin, la varsta ta mi-ar fi rusine si sa mai traiesc

anonim_4396

Cat de terminat sa fii sa ajungi virgin la varsta asta mai si vorbesti, mai rau de atat nu se poate

| RAY a răspuns (pentru LonelyGuy92):

Eu vb serios, facetiva cont pe sentimente premuim incercati

| LonelyGuy92 a răspuns (pentru RAY):

I-auzi ray ce zice asta ce zici sa ii iau putin mortiisori in poola pe privat, cat tupeu prind unii pe aici in spatele unei tastaturi e ireal cel putin tu esti de gasca de ani buni pe aici

Pai ma gandeam sa te foot in cur pe tine, iti dau 10 milioane vrei?

anonim_4396

Taci dracu ca in realitate esti un prapadit te rupeam cu bataia daca ma luai cu din astea, am tupeu cu din astia ca tine oriunde laughing

Am spate asigurat happy si daca ma omorai cu bataia nu ajungeai la nimic intram amandoi la spital pe urma, am mai patit asa cu cativa si si-au luat portia de la tovarasi de ai mei, apropo oferta e valabila sau e putin iti dau 2000 de ron? e mai bine asa

Stiu ca acum tu incerci sa o arunci pe mine sa arati ca footi asa timid la astia prin comentarii, dar stiu ca singura chestie pe care o footi e ca noi LABA seara, hai vorbim :* te pup mentalcelule

Vreau sa imi cer scuze am fost nervos cu jocurile la pariuri, acum te intreb serios ca noi astia suntem intr-adevar vai mortii nostri, tu ca mentalcel care e timid in prezenta tipelor, cam cat footi asa la 10 zile? ca doar m-ai luat la poola ca-s virgin

Numai raspunzi fratele meu te-ai suparat, esti ocupat in momentul asta sa faci sex probabil crying pacat, ca poate ne invatai si pe noi cum sa facem

| Violleta2022 a răspuns (pentru VrRos86):

De ce vorbesti in necunostinta de cauza?
Esti virgin si nu ai habar ce se intampla pe lumea asta, de aia bati campii.
Eu una, as prefera de 1000 de ori un virgin, decat un curvar!

| Violleta2022 a răspuns (pentru VrRos86):

Atunci stai in casa, sa nu te vada vreuna, ca poate te alege ea! laughing
Ca sa te placa o fata trebuie sa stii sa te comporti cu ea!

| laura123love a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma bucur ca barbati diferiti de tine te pun la punct **** cu 2 ochi, ai demonstrat ca esti un mincinos libidinos.Te lauzi ca esti timid, te rog, nici mata nu te crede, ai fost timid si,, bun '' dar doar in povestile tale de mentalitatea de **** ala misogin badaran care esti, se vede dupa gura care vorbeste mai mult decat curul ca esti un ipocrit, ti-a murit laudatorii si acum versi venin online, se vede ca esti nervos pe viata nu pe realitatea de azi, iti versi nervii pe toti pentru ca nimeni nu te-a vrut, si mata te-a abandonat, ce o fii fost in capul ei cand te-a lasat sa te ansti, avort direct faceam, sa opresc inmultimea de specimene scarboase, fiinte ca tine merita o bataie, in special sa iti rupa putin gura, alea care te-au lasat sunt inteligente, nici cu bani, nici cu o 100 de masini si nici cu fizicul de nota 100+ nu ma uitam inapoi, poate decat sa te scuip intre ochi, sa am placerea asta, Va doare adevarul, tie si altora de teapa ta : Sunteti niste gunoaie, jafuri, care nu merita nici 1% din viata, poti sa te crezi macho in povestile tale de adormit copii. Aveti 3 lucrui care mai bine va spanzurati; tupeul, gura si mainile care tot tastati, ar trebui sa multumiti cerului ca exista internet, asa nu explodezi de frustrare si ura pe toate fiintele superioare tie.Tu esti o jartea, nu,, baiat ''

| laura123love a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai minti pe internt cu timidul presupus ca te faci de ras, toata lumea stie ca esti un infect misogin, cu parere extrem de buna despre sine, dar doar in mintea ta.Asa sunt unii si traiesc degeaba, ca tine, avand conturi online si scuipand venin. Daca ai mai putin de 30 de ani, asta dovedeste excat ce crede toti despre tine.Un mucos cu tupeu atat, timid si bun, lasa glumele de prost gust pentru cine le crede, amicii aia labagii ..Jegule.Mai bine te faci gay, asa poate nu esti atat de,, joasa speta ''

| LonelyLoner92 a răspuns (pentru sofisis):

De ce fetelor nu le plac băieții timizi și cuminți?

| sofisis a răspuns (pentru LonelyLoner92):

Pentru ca asta e treaba unei fete. Sa fie timida si cuminte. Un barbat trebuie sa fie hotarat si sigur pe el.

| sofisis a răspuns (pentru LonelyGuy92):

Adica cine iti plateste tie toate cele?

| LonelyGuy92 a răspuns (pentru sofisis):

Ce zici si tu acolo tinere ca nu inteleg?

| LonelyGuy92 a răspuns (pentru sofisis):

Numai fa galagie ca fratele meu jakuu are treaba :X:X:X