| VrRos86 a întrebat:

E adevarat că femeile nu sunt pentru oricine?
De exemplu un băiat mai indiferent care nu se baga în seama,sigur va rămâne singur pentru tot restul vieții,pe lângă unul care vorbește mult și se baga aiurea în seamă va avea succes.
Vad deseori ca fetele stau cu băieți care au prieteni mulți, stau în grupuri și ele cu ei,iar un băiat care e mai singuratic de fel este invizibil. Ca exemplu mie nu imi place intr-un grup de prieteni,vad o cunostiinta pe stradă, o salut și stau de vorba puțin dar nu să merg pe undeva cu ei că fiecare cu trebuie lui.
Dacă vorbesc cu o fata rămân doar cu vorbitul și nimic mai mult.
N-am avut iubita niciodată,nici măcar pentru o noapte sa simt putina afectiune,nimic...
Cred ca ma consider unul dintre cei pentru care femeile nu exista în preajma lor și e imposibil să am magnet sau ceva mărunt.
Sunt virgin și iar ma afectează și chestia asta, fetele nu o sa ma placă pentru că nu am experiență pprobabil.
Nu știu virginii cum s-au dezvirginat, astia de nu vor o relație, probabil au luat-o pe una de la coltul străzii.

80 răspunsuri:
| sofisis a răspuns (pentru LonelyGuy92):

Ai zis ca tu financiar faci ce poola ta vrei ca nu dai nici un ban in casa. Cine iti plateste tie faptul ca traiesti?

| LonelyGuy92 a răspuns (pentru sofisis):

Nu te foote grija tovarase cine ce fac eu si cine ma sterge la cur de **** hai pa

Numai face spam ca il bruiezi pe jukuu de la footut si il deranjezi

Bai spre deosebire de voi, unii, pe mine chiar nu ma foote grija.Sau doar grija. Eu chiar ma foot pe bune. Dar nu inteleg cum de cineva poate sa se laude ca sta pe banii altora laughing))

Si vezi ca "numai" sunt 2 cuvinte : nu mai

| LonelyLoner92 a răspuns (pentru sofisis):

Din moment ce lonelyguy.92 este dependent de păcănele, alcool, țigări și pariuri sportive tu ai pretenții de la acest terminat?

| sofisis a răspuns (pentru LonelyLoner92):

Nu il cunosc atat de...in detaliu big grin

Si saddy sadio e un sclav virgin prost si retardat ajuns la 30 de ani ce e luat la poola in fabrica de un cocalar cu 9 clase ca nu isi face norma pe un salariu de 1485 cu bonuri :X:X:X

Care il foote grija de ce mortii lui fac eu viata mea hehehe :X:X:X cel mai retardat user de pe TPU se stie

Nu o zic eu uita-te prin comentarii, eu doar ce am semnalat din spusele lui, ce sa ii fac eu lui acum ca numai stiu sa il duc la un centru de crestere copii avortati probabil

M-am referit ca nu dau foarte mult din salariu pe cheltuieli in casa alor mei, avand in vedere ca am un serviciu flexibil 2 ore conduc 2 ore muncesc pe un salariu de aproape 3500, imi permit sa fiu ''dependent'' cum considera retardatul asta ce a comentat despre mine, pot sa decartez 200 de ron la pariuri ca imi vin banii mie din concursuri la bonusuri si tot asa nu duc grija acestei dependentei, pe langa acest vai mortii lui ce se trezeste la 6 sa prinda RATB-ul sa isi faca o norma pe 14 milioane salariu

Nu am citit pe de-a-ntregul sper ca am scris bine domnule profesor, nu stau pe banii nimanui, doar ziceam ca nu dau mult la intretinere, nu imi cumpara ei haine, telefoane, laptopuri si alte cele, acum referitor la viciile mele nu e om pe lumea asta fara asa ceva, poate idiotul de SADDY e exceptia de la regula, ca il cred dintr-un salariu mizerabil sa se intretina el singur e greu intr-adevar foarte greu... cat despre mania mea cu pariurile sportive ii mai zic odata e prea prost sa inteleaga fenomenul, nu stau sa ii explic mai multe ca nu are rost el atat stie doar sa sudeze un surub si sa puna piulita si se mai mira ca nu se lipseste nicio stirba de el, pana la urma n-ar avea de ce

Ai spus ca nu dai bani in casa. Nu ca nu dai mult. Si...doamna profesorwinking

Tot aia e, poate il ajutati si pe el cu o colega din clasa la care predati sa ii dea putina ''creasta'' hai pa-)))

| LonelyLoner92 a răspuns:

Băi lonelyguy.92, tu ești mai terminat ca oricine piticule.

Ești dependent de păcănele lucru care te poate duce la sapă de lemn băi nenorocitule.

De asemenea ești dependent de alcool și țigări fapt care te poate face să ajungi să faci cancer la plămâni sau ciroză hepatică alcoolistule.

Tu în tine ai doar ură și dispreț față de oricine are o valoare socială mai bună decât tine...

Ești o căzătură a societății, iar faptul că stai pe banii părinților tăi arată clar acest lucru...

Regret că am discutat vreodată cu un alcoolic și fumător terminat ca tine.

| RAY a răspuns (pentru sofisis):

Tin minte cand Ray plangea pe aici ca nu se uita nici o fata la el ca dupa sa tranteasca faptul ca sunt fete care il plac dar sunt "uratele" si "sterse". Pai ma scuzi....atata timp cat tu visezi la printese dar esti grajdar....cam greu.

tu ai sta cu unu urat?

| sofisis a răspuns (pentru RAY):

Nu inteleg de ce ai stacheta atat de sus... adica pe bune, fetele simple ce au?

| RAY a răspuns (pentru sofisis):

Sofisme, eu ti am pus o intrebare iar tu pui o alta intrebare,minti ca eu am spus ca nu prefer fete simple,minti cand spui ca stacheta atat de sus, eu am spus ca nu as avea o relatie cu o fata care nu ma atrage deloc fizic, desi nu minti, nu am spus ca am refuzat pe vreuna, din nou minciuna

| RAY a răspuns:

In concluzie,aspectul fizic conteaza, virgini majoritatea sunt pentru ca nu emit atractie fata de sexul opus, majoritatea care sunt celibratari sunt pentru ca nu atrag sexul opus, aici nu se include gigolo sau cei cu drame, depresie, anexiate

| emignon a răspuns:

Universul ne trece prin asta de regulă înaintea unei relaţii fericite de cuplu, ca să nu devenim plictisitori pentru sufletul de fată pe care ni-l va pune în faţă ca să constituim noi ce vom vrea după, şi în loc de asta vrea să ne re-conectăm cu noi şi cu Iubirea, şi să ne amintim în permanenţă că suntem dragoste, nu avem nevoie să o căutăm în altă parte.