| kkkmakafull a întrebat:

E adevarat ca fetele scunde sunt mai bune la pat decat cele inalte?dc?laughingFUNDA SI VOT!

9 răspunsuri:
| pisicutablue a răspuns:

Ce intrebare buna big grin
nu poti sa stii care sunt mai bune in pat
persoanele sunt diferita nu inseamna ca daca esti scunda nu esti buna la pat sau daca esti inalta esti buna
depinde ce este dispusa fata sa faca ca sa fie numita buna la pat
in general baietii prefera fetele inalte deoarece ele au picioare lungi si din cate stii baieti adora asta dar nu e obligatoriu
un baiat inalt si bine facut se poate indragosti de o scunda fiecare stie cei place

revenind la intrebarea ta eu cred ca fetele inalte sunt mai bune deoarece au avantajul unor picoare de vis
si iti mai zic asta deoarece am fazut ca o fata inalta purta si tocuri :o
avea niste picioare trasnet si 2 baieti au zis ce buna e aia dar ea nu poate fi buna
cum am mai zis e ceva ce tine de personalitatea ta
la fel este vorba si despre fetele cu parul lung ca sunt mai bune deoarece baietilor le place sa le traga de par in timpul actului (ceea ce e foare amuzant daca imi imaginez)
Sper ca ai inteles ceva big grin

| Dayana43 a răspuns:

Pai de obicei cele scunde au asa mai form,cur, tate alea alealaughing Dar si alea inalte au pricioare lungi, unele au bulane da unele inalte pot fi schelete laughing) Eu cred ca alea scunde sunt asa mai disperate.laughing si cele inalte mai normale thinking

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Eu am auzit ca alea cu dungi verzi fac ravagii...

| drhotzu a răspuns:

Ok...
fetele cele mai bune la pat sunt alea care stiu ce fac... fie ele inalte/scunde/slabe/grase/frumoase/urate/ cu sau fara prea mult par (pentru ca am auzit-o si pe asta) cu sau fara cosuri, aaa si lista continua! important este sa te potrivesti cu persoana cu care faci sex pentru ca daca unul prefera sexul tandru si incet iar celalalt mai "salbatic" atunci nu or sa fie satisfacuti si in scurt timp apare ruptura in relatie... pentru ca sa fim seriosi cat timp poate un om sa reziste fara sex de calitate?

| Foartesecret a răspuns:

Nu nu e adevaratbig grin o fata e buna la pat doar daca stie meserielaughing) altfel nu conteaza daca e mica mare grasa slaba

| Roo a răspuns:

Pe asta nu o stiam! laughing dar citisem pe undeva ca femeile mai plinute is cele mai bune la pat. iar cei care poarta ciorapi/sosete in timpul actului sexual au orgasm mai repede! parerea mea- sunt toate niste tampenii! nu vad ce legatura au inaltimea, kilogramele, hainele etc cu cat de bun(a) esti in pat!

| pisicutablue a răspuns (pentru drhotzu):

Citez :
''cu sau fara prea mult par (pentru ca am auzit-o si pe asta) cu sau. ''
daca are 2-3 fire de par n-are nimic nu?
laughing rolling on the floor

| drhotzu a răspuns (pentru pisicutablue):

Depinde cum le poarta... ce nu ai mai vazut fete cu chelie? care sa fie frumoase?

| rusel a răspuns:

Nu inteleg de ce te-ar interesa raspunsul la intrebarea asta...fiecare suntem diferiti si aveam placeri diferite...hee hee asta trebuie sa intelegi.winking

Întrebări similare