Cauta statistici despre userii care si-au facut conturi pe astfel de siteuri pentru a afla.
Sincer din ce am vorbit cu fete la concluzia asta am ajuns si eu. Se uita mai putin. Dar asta nu inseamna ca nu se uita deloc? Respect pentru tine. Cel putin recunosti acest lucru.
Asa ca idee, am vizionat si eu filme de genul asta, ce pot sa spun, alea romanesti is prapastie slabe toate.
Is si americane slabe, dar au si bune si f bune.Deci fime genul asta romanesti nu-s curios roamanii nu se pericep la fileme, asa ca daca tot te uiti la ceva, macar vizioneaza ceva frumos, placut, de calitate.
Nus femeie, am raspuns si eu ca omu, chestia asta uite nu am intrebat femeile, sa vad cam cate din ele se uita.
Dar cred ca barbatii se uita mai mult, adica numarul lor este mai mare.
Tu de unde anume iei filme genul asta, le cumperi, ori le iei de pe internet?
Daca unoeori iti vine sa te uiti, asta arata ca esti o femeie activa sexual, nu-i nimic rau, asta daca nu exagerezi, daca nu-ti faci din asta o rutina, sau obsesie.
Ca idee, care is preferatele tale? Adica la ce anume te uiti sau care iti plac mai mult?
Da, asa arata statisticele. Nu am un gen preferat dar ma activeaza tare cele amatoare
anonim_4396 întreabă:
DaveMustaine întreabă: