" Lupu-si schimba blana dar naravul ba' " - o fi el educat, simtit, corect, cinstit, nu asculta manele, face dus in fiecare zi dar tot tigan e.
Dar daca il iubesti nu e nimic rau, felicitari si tot inainte. Tu, trebuie sa fi impacata cu gandul asta!
Parerea mea, daca va iubiti si respectati reciproc, nu vad nimic rau in asta!''crezi ca in iubire conteaza de ce natie e?''Daca e un om bun, descurcaret si respectos, atunci restul nu conteaza, atata timp cat va iubiti reciproc! am vazut tigani cu mult mai buni decat unii romani! succes.
Nu. Problema e calitatea lui umana si relatia cu tine, nu etnia, culoarea sau inaltimea... tot asa bine putea fi indian, cubanez sau mongolez.
App, si eu am prietene de etnie rroma, cu fuste colorate... si sunt de treaba, inimoase si gospodine!
De ce sa fie rau? pana la urma si tiganii sunt oameni, nu toti sunt nespalati, manelari, needucati, pot fii si tigani buni...
Delight : de ce ai spus ca " o va bate si ca va vrea sa fie DOAR FEMEIA LUI"... tu esti femeia la mai multi deodata sau ce?...
ma rog.nu e ceva rau daca iubesti un tigan, dar depinde pe cine iubesti, trebuie sa fi respectata de el, in primul rand, sa nu accepti sa ridike mana la tine...
da` sunt si tigani q stil si poate asa este si prietenul tau...deci...nu e nimic rau in asta
Nu noi alegem pe cine iubesti , atata timp cat se poarta frumos cu tine si te intelege si te respecta este foarte bine.
Oricum tu alegi pe cine iubesti, nu te mai lua dupa vorbele si barfele altora .
Nu, e si el om ca si noi.Si daca vb, de tigani. si eu am prieteni care sunt tigani, si sincer... sunt mai de treaba ca romanii
Nu e nimic rau...si eu am aceeasi problema...toti il vorbesk d rau dar eu nu ma iau dupa ei...sh ei sunt oameni ca sh noi...
Hm.nu e nimic rau atata timp cat el te respecta si se poarta frumos cu tine. important e ce simti si daca si el simte la fel
Nu e nimic rau daca iubesti un rrom.Si eu iubesc un rom de 1 an:Xsi nu ma jignit niciodata:X.Da mai intai incearca sal cunosti mai bine dupa aia sa nu ai surprize.Eu am avut noroc ca nu tine cont de traditile tiganilor:XSi oameni buni si rromi sunt toti oameni ce aveti cu ei, din cate am vazut rromi sunt de 100 de ori mai de trebuie decat romani:XSper sa va iubiti mult
Nu cred ca conteaza daca e tigan sau nu, tie sa-ti fie pe plac important e ca va iubiti
Nup... iubirea n'are varsta, culoare, religie, etc daca voi va iubiti, luptati pentru iubirea voastra, fara sa va pese de ceea ce spun ceilalti... iar daca ceilalti incearca sa va desparta (prieteni, familie etc) eu cred ca trebuie sa luptati pentru VOI! Bafta multa! :* si felicitari
Ai grija sa nu fie insurat si chiar daca nu e tot k o tiganca o sa se insoare k asa e la ei... tu o sa fii tot amanta iti spun din experienta rupe relatia asta k nu are viitor. o sa vrei si u o familie.eu in momentu de fata incerc sa rup relatia pentru ca al mkeu e insurat. te inteleg daca il iubesti poate oi fii tu mai norocoasa da ca sa ramaneti impreuna trebuie sa faceti multe eforturi...succes te pup!
Daca e tigan cu legii e ft rau.stiu pentru sunt an aceeeasi situatie.si stiu ca nu avem nici un viitor.asta poate fi si la tine daca e dupa legiile tiganesti. daca nu.nu e nimic gresit si daca va antelegeti bine. iubitiva si tinetio tot asa va doresc din tot sufletul. katalina.