anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E ceva rau in a fi gay sau lesbi?
Astept parerea voastra.

Nu's nici gay nici lesbi. vreau doar sa aflu parerea oamenilor!

@ Raspunsurile la aceasta intrebare nu vor aduce 'FUNDA' nimanui!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| KeepCalmThinkDiffrent a răspuns:

Nu e rau sa fii de o alta orientare sexuala din punc de vedere medicalwinking
Dar acest lucru afecteaza foarte mult psihicul straight face Deoarece lumeA nu e pregatita sa accepte acesti oameni ce au alte preferintze dar totusi sunt perfect normali straight face

| Narcis2007 a răspuns:

Gay e rau...acum hai cu voturile negative

| carminaburana43 a răspuns:

Nu am cunoscut nici gay nici lesbi dar ma gindesc ca daca ei, ele asa s-au nascut cu acest sentiment nu au ce face.Cred ca oricine orice ar fi conteaza sa fie fericiti cu asta am zis totul.Nu societatea influenteaza daca eu sunt sau nu fericita cu cine traiesc.

| doarEu001 a răspuns:

Din punct de vedere religios da, este ceva rau.pentru simplu fapt ca barbatul a fost creat sa fie cu o femeie si invers.acest tip de orientare sexuala a nascut foarte multe controverse.nu am nimic personal cu astfel de oameni, fiecare e liber sa faca ce vrea. dar nu pot sa zic ca nu as intoarce capul daca as vedea un cuplu de homosexuali sau un travestitoh go on totusi, nu putem sa negam faptul ca fara sa vrem ii respingem indirect pe acesti oameni, desi spunem ca nu avem nimic impotriva lor...nu multi cred ca ar putea sa aiba in grupul lor de prieteni o persoana gayhappy

| 23DiaDia a răspuns:

Mi se pare cel mai urat lucru. De ce nu se accepta oamenii asa cum sunt? mie mi se pare cea mai mare prostie sa iti schimbi sexul daca asa te-o lasat Dumezeu tu de ce ai vrea sa schimbi asa? te-o lasat asa cu un scop. sper ca team convins.

| Mary_5158 a răspuns:

Buna! ceva ''rau'' nu e, parerea mea.desi cunosc un caz cind unui barbat ii era rusine de fratele lui gay si la dat in judecata pentru ca spunea tuturor de situatia lui.nu stiu daca conteaza.in fine, sunt o fata si am un prieten gay, ne impacam ca fratii. a fi gay ori lesbi (ceia ce o decizi singur(a))cred ca e un mod de gindire a neajunsurile tale sau o lipsa de respesc fata de tine insusi (oricare ar fi) iti gasesti defectele in alta persoana de acelasi sex, si incerci sa te completezi, gindind ca nu esti de ajuns de famenina sau barbat pentru a confrunta un corp si o mentalitate opusa. putini dintre ei(ele) isi gasesc partenereul de viata. sa mergi pe strada, si cineva te recunoaste (fie gay sau lesbi) se uita si cauta ceva deosebit cu o curiositate incredibila, cu ce te doesebesti fata de alti oameni? ce ai si ce nu ai...esti normal(a) si totusi se uita lung lumea la tine.sa fie un capriciu?! poate... nu critic, si nici nu aduc o favoare acestor persoane.Eu sunt femeie, si ma intereseaza barbatii, pina la moarte!
e ceia ce gindesc tongue

| gigi93 a răspuns:

Acei oameni NU sunt deloc perfect normali. E un lucru nefiresc, interzis prin Biblie, urat, scarbos. Unii mai vor sa se si casatoreasca prin Sfanta Taina a Cununiei straight face. Si acum din cauza unor scelerati d'astia se pune si problema ca in cartea de identitate sa nu mai scrie mama si tata sa scrie ingrijitor 1 si ingrijitor 2 ca sa se simta ciudatii naturii acceptati de societate.

| EvilThoughts a răspuns:

Nu vad nimic rau in a fi gay sau lesbi. Oamenii care astfel de orientari sexuale nu au nimic in plus sau in minus fata de cei care nu sunt asa.Nu am cunoscut pe nimeni gay sau lesbi dar nu cred ca ar trebui discriminati sau dati deoparte la job sau la scoala,pentru ca, pana la urma, si ei sunt oameni ca si noi.Nu este ca si cum ar suferii de o boala sau ceva de genul asta. Unele persoane pun prea mult accent pe orientarea sexuala a altor oameni ceea ce nu mi se pare corect.In plus,exista tari in care a fi gay sau lesbi este absolut normal, ba chiar aprobat prin lege, asadar casatoriile intre persoane de acelasi sex sunt legale.

| Missdaydreaming a răspuns (pentru doarEu001):

Si totusi de ce din punct de vedere religios e rau?straight face la urma urmei Dumnezeu ne inzestreaza cu tot ce suntem... stiu o tipa lesbi care sufera foarte mult pentru ca se straduieste sa nu fi asa din cauza ca e pacat si sufera. in fine, nu stiu ce sa cred. eu una nu am nimic impotriva lor, atat timp cat nu fac crime sau alte din astea sunt pregatita sa ii accept in cercul meu de prieteni

| doarEu001 a răspuns (pentru Missdaydreaming):

Pentru simplu fapt ca Dumnezeu a creat barbatul sa fie impreuna cu femeia.Biserica considera un pacat homosexualitatea si de aceea ei sunt respinsi si de societate.acum fiecare cu conceptiile lui.:p