Nu e nimic in neregula cu tine. stai linistit. dar gasesteti pe cineva. sa vezi ce frumos e atunci cand iubesti..papa
Nu este nimic in neregula decat ca nu esti in pas cu moda si risti sa rada gasca de tine.
Eu am avut iubit de la 17ani, a fost primul meu prieten si sunt si acum cu el si sper sa ramanem impreuna pentru totdeauna.
Nu,nu e.
Dar ar trebui sa gasesti pe cineva, care sa-ti fie alaturi, sa incepi sa iubesti, caci acesta este cel mai frumos sentiment.
Eu am 18 ani si nu am avut niciodata o prietena. Sincer sa-ti spun, nu este nimic anormal in asta, dar la un moment dat te simti "forever alone".
Parerea mea este ca e putin cam aiurea. Incearca sa mai socializezi sa mai iesi "la aer" nu doar Facebook si mess
Niciodata sa nu iti faci o prietena doar ca sa fi in ton cu ceilalti.Fa-ti una cand simti cu adevarat ca ea te poate face fericit.
Pretenash sa-mi dai funda
Ce sa zic nu ai nici o problema nici eu nu am avut gagica findca eu chair nu am timp de asa ceva acum! Treaba da da e bine sa dai la Buci din cand in cand ceaoo!
Ce raspuns idiot. Frate cocalarii stau la coltul strazii nu pe TPU
Mutubal întreabă: