Nu e nimic in neregula cu tine. stai linistit. dar gasesteti pe cineva. sa vezi ce frumos e atunci cand iubesti..papa
Eu am avut iubit de la 17ani, a fost primul meu prieten si sunt si acum cu el si sper sa ramanem impreuna pentru totdeauna.
Nu este nimic in neregula decat ca nu esti in pas cu moda si risti sa rada gasca de tine.
Eu am 18 ani si nu am avut niciodata o prietena. Sincer sa-ti spun, nu este nimic anormal in asta, dar la un moment dat te simti "forever alone".
Parerea mea este ca e putin cam aiurea. Incearca sa mai socializezi sa mai iesi "la aer" nu doar Facebook si mess
Niciodata sa nu iti faci o prietena doar ca sa fi in ton cu ceilalti.Fa-ti una cand simti cu adevarat ca ea te poate face fericit.
Nu,nu e.
Dar ar trebui sa gasesti pe cineva, care sa-ti fie alaturi, sa incepi sa iubesti, caci acesta este cel mai frumos sentiment.
Pretenash sa-mi dai funda
Ce sa zic nu ai nici o problema nici eu nu am avut gagica findca eu chair nu am timp de asa ceva acum! Treaba da da e bine sa dai la Buci din cand in cand ceaoo!
Ce raspuns idiot. Frate cocalarii stau la coltul strazii nu pe TPU
Mutubal întreabă: