anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E chiar naspa sa iubesti si sa nu fi iubit ati trecut prin asa ceva?

6 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Chiar si in momentul de fata trec prin asa ceva.dar gandeste te ca el nu te merita, pune mana pe carte e cel mai bine asa.

| Banannie a răspuns:

Toata lumea trece prin asa ceva. Nu cred ca exista om in lume care sa nu treaca prin asa ceva si cine spune ca nu e un mincinos tongue

| Annd a răspuns:

Oooo da, e naspa
Am trecut, si a durat vreo 5 luni,dar dupa s-au schimbat planurile si a devenit impartasita,dar cu greu
In fine, ai grija cu chestia asta, poti suferii enorm happy

| SteauaNordului a răspuns:

Cred ca in 99% din relatii m-am confruntat cu asa ceva. Nu cred ca exista cineva care sa nu treaca. SI hai sa iti mai spun un secret: Intr-o relatie, intotdeauna cineva va iubi mai mult decat partenerul.

| LianaAna a răspuns:

Am trecut, dar a trecut nu mai e l-am dat dracu si ma simt mult mai binehappy

| Eaaa_4667 a răspuns:

Buna. am trecut si eu prin asta. acum imi place chiar de 2 baietii. sad simt k numai pot. primul e in clasa cu mine. si stie ca il plac. si din cate vad nu`i pl de mine faza e. k se da la prietena mea. si pana sa stie ca imi pl de. el. m`a intrebare daca ii fac lipeala cu ea` m`am simtit oribil. si celalalt baiat. e in scoala cu me e a8`a.si nu stie ca il plac. k nu avem tangente. nici buna nu ne dam sad. e supper naspa. sper sa nu ti se intample si tie... asta!sad

Întrebări similare