| Spike001 a întrebat:

E incurcata treaba.big grin mie imi place de o fata de mult timp, am fost cu ea 2 sapt acum aproape o luna apoi ea a gresit si s-a dus la altu a stat cu ala o zi dupa aia si-a dat seama pe cine iubea cu adevarat, eu dupa ce mi-a facut nu mai vroiam sa fiu cu ea si am lasat-o si sa planga dupa mine si ea cica pentru ca am fost rau cu ea, si ea a pierdut sentimentele pentru mine, dar ea zice ca merita cum am tratato asa putin mai urat, nepasator. apoi acum cateva zile s-a cuplat cu un prieten foarte bun de al meu cu care pierd timpu., si de 2 zile mi-au revenit sentimentele pentru ea si baiatu cu care e a zis ca el o lasa si sa o iau eu pe fata ca stie ca eu o iubesc mai mult. ce sa fac? eu o iubesc si vreau sa fiu cu ea...big grin dar baiatu acela imi este prieten si el tine la ea si nu vr sa "o fur", faza nasoala ca fata e in limba dupa el si el nu o trateaza cu respectlaughing asa e el ...mai prost cand vine vorba de fete

12 răspunsuri:
| KRIIIX a răspuns:

Ai 10 ani impliniti?

| funky7up a răspuns:

Citeste odata si tu ce ai scris!
Eu am citit si parerea mea este ca nu avea sentimente atat de puternice pentru tine incat sarenunte la orice baiat pentru tine deci este cam nasoala treaba nu stiu ce sa mai zic poate iti dai seama mai bine dupa ce vei citi!

| Spike001 explică (pentru KRIIIX):

Ce 16laughing

| biiannncaa a răspuns:

Cam ciudata situatia. E urat cand nu stii sa pretuiesti ceea ce ai avut si acum nu-l mai ai. Eu zic ca tu o vrei inapoi doar din orgoliu si din oftica. Ea acum este cu un prieten bun de-al tau si tie nu-ti convine asa ca o vrei inapoi. Nu pera cred ca asta e iubire, doar incapatanare.

| KRIIIX a răspuns (pentru Spike001):

Aoileu straight face! Pai de ce nu ai pastrat-o nenorocitule laughing? Ma gandem ca esti un drac care se joaca cu fetitele rolling on the floor)))

| HappyGrumpy a răspuns (pentru biiannncaa):

Jocuri copilaresti, la 16 ani voi deja aveti mustrari de constiinta si ajungeti la tradati in dragoste, eu la varsta aia le scriam poezii si le faceam portrete, si tot degeaba, nu ne puneam intre noi, am facut si eu din astea si am avut de suferit, deci daca vrei sa suferi umbla dupa ea, acum se razbuna ea pe tine. sfatul meu e sa cauti alta.

| BubuLina999 a răspuns (pentru KRIIIX):

laughing)))...

| KRIIIX a răspuns (pentru BubuLina999):

Ma urmaresti? laughing))

| Nelamuritul a răspuns:

Eu zic ca ea nu mai o intereseaza de tina, mai bine las-o.

| BubuLina999 a răspuns (pentru KRIIIX):

Ce n ai da tu sa te urmaresclaughing))

| Vix999 a răspuns (pentru KRIIIX):

Fix asta voiam si eu sa intreb laughing
ON topic: pai daca omu s-a oferit sa ti-o lase tie, de ce te mai stresezi? Ia-o tu...ca oricum vad ca pentru voi ceea ce crede si vrea ea e irelevat.

| Larisssaa a răspuns:

Nu cred ca ii pasa de tinewinking