Asta fac majoritatea.Le e mai comod aşa.Trebuie doar să spună câteva vorbe drăguţe şi au ce vor.
Nu e moral, dar baietii sunt asa de innebuniti dupa sex incat ar si omora pe cineva pentru asta, daramite sa minta. Sigur, nu toti, dar suficient de multi. Cu fetele de pe centura nu se poate face sex, ci doar o masturbare trista in corpul altuia. Acum ca stii, ai grija de acum inainte. Succes.
Imi amintesti de filmul Troia (Troy)
Pai hai sa vedem, draga RAY. Sta 6 luni sau un an dupa o dulceata d-asta, ajunge sa se culce cu ea si se culca cat vrea, sa zicem o luna. Asa ceva nu poti sa cumperi, nici cu un milion de euro. Dupa aia se desparte, si dupa 3 luni i se maturizeaza alta investitie, ca el are vreo patru odata, in diferite stadii. E jigodie cel ce face asta, de acord, dar de ce ar fi imatur?
Serios? Daca iti face cineva asa, plangi minim o saptamana, si poate, daca e o fata mai asa, te poate bate tare, e prea nasol sa crezi ca insfarsit ai gasit sufletul pereche si dupa sa aflii ca e cu tine doar pentru sex.
Parerea mea ca si o fata desteapta cred ca ar trebui sa-si dea seama, dar dragostea te face sa gandesti pe invers cateodata.