Probabil nu vrea să se afișeze cu tine, sau poate e atât de gelos că nu vrea să fii văzută, la asta te-ai gândit?
Practic tot anturajul lui ma cunoaște. de la toate evenimentele la Care am mers împreuna …
Daca in trecut posta poze cu iubita lui, atunci inseamna ca tu nu "meriti" sa fii pe pagina lui de socializare, fiind probabil o "persona de tranzit" tmporara, pana va apare femeia care o iubeste si o va pune din noua pe pagina lui.
faptul ca nu pune poze cu tine este dintr-un singur motiv: ca sa para liber altora femei si sa aiba de unde sa-si aleaga urmatoare iubita.
Poate ca si-a schimbat in timp perceptia cu privire la postari, de nu se mai posteaza, dar inainte a facut-o.
Poate ca nu ar trebui sa iti faci atitea griji, odata ce merge cu tine oriunde. Si doi ani de relatie nu sunt chiar nimic, deci nu cred ce zice Violleta, nu ai cum sa fii de tranzit, sunt totusi doi ani de relatie.
Pe el l-ai intrebat de ce nu?
Pentru ca pe tine nu te iubeste la fel de mult cum a iubit-o pe fosta
Relația cu fosta a eșuat, de asta e "fosta'. De ce ai pretenția de la el sa repete aceleași lucruri cu tine când ele nu au dus la nimic bun.
Părerea mea personala e că e prostie să postezi poze cu partenerul pe rețele sociale, de fapt ele în sine sunt o gigantică pierdere de timp. Validarea pe care ai primi-o văzând acele poze, nu face nici doi bani, nu are nicio valoare reală. O relație este despre tine și el, restul lumii și părerile lor ar trebui sa nu va intereseze.