| Lnk_Andrei_1990 a întrebat:

E normal ca la vârsta de 18 ani sa am penisul de 11 cm și sa mi dau drumul în 3-4 minute în timpul masturbării și în 2-3 minute în timpul actului sexual? Chiar și după ce am avut contact sexual de vreo 12 ori (care cică ajuta sa reziști mai mult dacă faci sex cât mai mult)

11 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dimensiunea este normala.
Durata actului sexual arata ac ai ejaculare precoce. Asta este data cel mai adesea atunci cand baietii, in adolescenta, in loc sa foloseasca masturbarea pentru a invata autocontrolul, o folosesc numai pentru a ejacula cat mai repede.
Nu ajuta sa faci sex cat mai mult, ajuta daca in timp ce faci sex exersezi autocontrolul. Adica de cate ori simti ca te apropii de ejaculare te controlezi cat poti, iar cand nu mai poti, opresti penetrarea, lasi lucrurile sa se racoreasca un pic si reiei penetrarea. AStfel, daca faci asta de fiecare data la fiecare act sexual si masturbare, pana cand ajungi al o durata de 20-30 de minute, in cativa ani o sa ajungi sa te poti controla ca orice barbat. Poate fi frustrant si poate dura destul de mult, adr cu multa intelepciune si iubire din partea partenerei, vei reusi.

| Lnk_Andrei_1990 explică (pentru Brigaela):

Dar cred ca e prea de tot. Am visat de 2 ori noaptea ca fac sex și dimineața când m-am trezit am văzut ca mi am dat drumul. E normal?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si crezi ca de 12 ori inseamna mult? Nu fi tembel.

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru Lnk_Andrei_1990):

Da, se numesc polutii nocturne si sunt frecvente la adolescenti si tineri.

| Lnk_Andrei_1990 explică (pentru Brigaela):

Mulțumesc pentru răspunsuri.

| corbulalbrosu a răspuns (pentru Lnk_Andrei_1990):

Ejacularea involuntara din timpul noptii de obicei se produce in perioada varstei adolescentine din cauza activitatii hormonale foarte intense, sau pe fondul unor vise de natura erotica si sunt denumite/definite ca polutii nocturne. Ejacularea spermei in timpul noptii este numeit si ''vis umed'' si se poate intampla oricarui individ de sex masculin, fiind un mod de descarcare a energiei sexuale. Atata timp cat sperma nu este ejaculata prin act sexual sau autosatisfacere/masturbare, apar aceste emisii nocturne de sperma. In perioada adolescentei, polutiile nocturne se produc cu ceva mai des comparativ cu baietii care au depasit varsta majoratului, datorita activitatii hormonale mai intense, a unei tensiuni sexuale ridicate si a abstinentei sau a neinceperii vietii sexuale. Multa sanatate!

| Dorel45 a răspuns:

Salut, Andrei!

Consider ca marimea penisului tau este mica pentru varsta ta, in rest, mult succes!

| corbulalbrosu a răspuns:

Dimensiunea penisului tau poate fi considerata ca fiind mica, deoarece ca si lungime se situeaza putin sub media penisului barbatilor romani care este de 12, 73 cm, marime rezultata pe baza masuratorilor statistice. Experienta sexuala se dobandeste dupa trecerea a 2-3 ani de activitate sexuala constanta/continua intretinuta cu o partenera stabila, deci in nici un caz experienta nu o dobandesti, nu se formeaza dupa intretinerea unui numar de 12 contacte sexuale care in cazul tau reprezinta asa cum se zice in popor ''fix pix''. Iar in privinta faptului ca ejacularea se produce foarte repede se datoreaza disfunctiei sexuale, adica a asa numitei elaculari precoce. Deci si in cazul tau este vorba de aceasta asa numita ejaculare precoce care se produce la scurt timp dupa instalarea excitatiei indiferent de natura acesteia. Ejacularea precoce este considerata ca fiind o disfunctie sexuala care se datoreaza starilor intense de excitatie (a surescitarii), a starii de abstinenta prelungita, dar mai ales in cazul adolescentilor, sau al tinerilor din cauza neinceperii vietii sexuale si implicit a lipsei de... experienta sexuale. Se considera ca NUMAI dupa trecerea unui anumit timp, care este variabil ca durata si diferita de la caz la caz fata de momentul de incepere a vietii sexuale si NUMAI in urma intretinerii de contacte sexuale constante, cat mai numeroase si indicat ca acestea sa fie intretinute cu una si aceeasi persoana, se va obtine experienta sexuala necesara pentru a putea coordona, controla si retine ejacularea pe o perioada dorita. Doar daca se procedeaz astfel, in majoritatea cazurilor procesul de ejaculare se stabilizeaza devenind una normala. In prezent nu exista pe piata/comert niciun medicament sau produs/preparat pentru tratarea acestei afectiuni care conform studiilor/cercetatorilor se pare ca afecteaza 1 din 3 barbati. Astfel, reiese ca in acest moment singurele tratamente de "specialitate" si cu adevarat eficiente se reduc la eventuale sedinte de consiliere psihologica si/sau folosirea unor antidepresive. Insa in cazul tau (particular) in mod garantat o iubita adevarata, unica ar reprezenta tratamentul adecvat fiindca numai prezenta/existenta ei, te va "vindeca" si scapa definitiv de toate necazurile actuale. Multa sanatate!

| cyupaku a răspuns:

E mic frate! cum sa fie ok... micut de tot de copilas

| MrJoker30 a răspuns:

Nu e normal, e mic.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este normal, dar oricum nu ai ce face, ca mostenirea de la tatal tau biologic, ti-a "daruit" un cuculet mic.
Dar daca tatal tau cu culetul ala a reusit sa vrajeasca o femeie si sa o mai lase insarcinata, cel mai probabil ca si tu vei putea face asa ceva cu cineva, intr-o zi...
Partida sexuala se poate prelungii daca nu te mai masturbezi totusi atat de des.
In plus, cum cuculetul nu te va ajuta sa satisfaci o femeie, este indicat sa te gandesti si la folosirea unor instrumente de satisfactie, sa inveti sa le folosesti, ca fata/femeia cu care ai sex, sa simt si ea ceva.
Nu stiu daca ai citit, dar o fata are nevoie de cel putin 10 minute de preludiu, ca sa fie pregatita de sex... dupa care se poate trece la partida de sex propriu zisa. Daca tu termini in 2-3 minute, ce crezi ca simte fata respectiva? cel mai probabil: nimic! Dar nu-ti va spune adeavru, s anul te faca sa te simti inconfortabil, sau jignit.
In orice caz, invata niste tehnici de satisfactie, ca macar limba si degetele sa-ti vina in ajutor, daca mama natura nu ti-a dat un cuculet pe masura!