| SERIALS a întrebat:

E normal ca o persoana care imi placea foarte mult 3 ani in urma sa nu imi mai placa deloc?
Nu am vazut acea persoana de 3 ani, imi placea mult in mod romantic si sexual, dar acum nu mai simt absolut nimic, nu am nici macar cea mai mica dorinta sa fac sex cu acea persoana.

Cum se explica chestia asta?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Stii tu vorba aia. ochii care nu se vad se uita

| SERIALS explică (pentru suntserios):

Ochii care nu se vad se uita. fain spus

| Crackman a răspuns:

Aia este a expirat sentimentul laughing

| 199onur7 a răspuns:

Ce rahaturi vorbesc frate uni imi vine sa intru in pământ de nervi
-_- de unde dracu ma știți voi ca ochi care nu se vad se uit? Ba frate eu o prostie ba da prostie mai mare ca asta nu am vazut in scris si nici auzit ba eu mor de nervi aicia cum dracu ma zici as aceva cum dracu? -_- din potriva mori frate intri in pământ ochisori aia care mor pentru ei si nu-i vad mor intru in pământ devi o cadavra ce tot spune aia doi ma acolo rahaturile lor

| 199onur7 a răspuns:

Ba frate cand iubești cu Adevărat da cu Adevărat frate să-ți dai inima ba inima să-ți dai pentru inima aia tu stii ce este asta ma? Sti? Sa iubești in asa hal sa iei pe oricine absolut oricine la ochi poa sa fie sora mama tata oricine sa iei la ochi pentru inima aia pe care iubești cu Adevărat da cu Adevărat sa nu o înseli niciodată orice ar fi sa mori pentru inima aia asta este sa iubești frate cu toata inima sa mori sa facu orice pentru inima aia orice sa nu-ti peste de gura lumi cu rahaturile lor care le spune

| 199onur7 a răspuns:

Pai nu o iubești cu Adevărat da cu Adevărat de asta ai si uitat si ai facut ce ai facut.

| blackann a răspuns:

Da bro, e normal.
Poate sa nu-ti mai placa si dupa 1 saptamana, daramite dupa 3 ani.

Te schimbi, te maturizezi, ai alte experiente de viata si ti se schimba gusturile. Anormal ar fi fost sa nu.
Cursul vietii.

| RAY a răspuns:

Ar fii si culmea sa ne placă tot acelaș persoana o viata

| anonim3247 a răspuns:

La vârsta ta maxim 1 săptămână ar trebui să fie până să uiți definitiv pe una.

| AdioTPU a răspuns:

Pentru că lipsind atât de mult de lângă tine, pasiunea și atracția ta pentru ea s-a stins.

| CleanHeart a răspuns:

Fluturașii nu stau, găsim persoane noi, înțelegere mai buna, vibe mai bun și fluturașii vin aici