anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E normal ca sa imi vine ciclul din 20 in 20 de zile? nu e prea frecvent?

17 răspunsuri:
| Sara2 a răspuns:

Eu stiu ca de la 20 zile in jos inseamna ca nu ai ovulatie (nu poti avea copii)

| Corina2 a răspuns (pentru Sara2):

Poftiiimmm?!

| Sara2 a răspuns (pentru Corina2):

In general intr-o menstruatie sub 20 de zile nu se produce ovulatia
sper sa nu fie si cazul tau, poate ai o alta problema

| Corina2 a răspuns (pentru Sara2):

Sper din tot sufletul.nici nu pot concepe asa ceva...

| Sara2 a răspuns (pentru Corina2):

Multa sanatate iti doresc, oricat de greu iti e sa mergi la ginecolog, ar trebui sa mergi, deoarece el te poate lamuri exact cum sta treaba

| Heather2001 a răspuns:

Ca sa imi vine? Ai ciclu adica ai peste 12 ani si vorbesti Asastraight face

| Corina2 a răspuns (pentru Heather2001):

Daca nu stii sa dai un raspuns in legatura cu subiectul, te rog sa te abtii. Nimeni nu are nevoie de comentariile tale rautacioase. Multumesc anticipat!winking

| Heather2001 a răspuns (pentru Corina2):

Hai sa iti si raspund. Normal banuiesc ca stii ca ar trebui sa vina la 21-22 de zile.Deci,daca se intampla frecvent sa vina in modul asta, la ginecolog!winking

| oanaoana23 a răspuns:

Eu stiu ca e normal la 21 de zile, dar vine mai devreme daca treci printr-o perioada in care esti stresata.sau iti poate intarzia. fa-ti un carnetel in care scrii in fiecare luna pe ca data ti-a venit, si socoteste cu exactitate. daca ti se pare neinregula fuga la ginecolog

| adelynaa a răspuns:

Corina eu zic sa-ti faci curaj sa mergi la ginecolog
si eu am trecut prin asa ceva bine recunosc mie imi venea la 14 zile la 19 in orice caz ft des si cand m am dus la ginecoloc mi a facut ecografie si a vazut k aveam chist si a trebuit sa fac tratament... si mie mi a fost rusine sa ma duc, dar cu toata rusinea si cu toata groaza m am dus

| Corina2 a răspuns (pentru adelynaa):

Si eu la inceput avea problema asta, imi venea tot aiurea de 2 ori intr-o luna dupa aceea nu mai imi venea si asa, dar acum de 1 an in an jumate imi vine tot la 20 de zile deci pot sa zic ca sa reglat, da le aud pe alte colege care zis ca le vine la 28-34 de zile si am ramas mirata, acum de 2 luni mi-am inceout viata sexuala dar nu am avut nici o dereglare, am fost atunci la inceput la doctor si mi-a facut radiografie dinaceea si nu aveam chist, acum nu stiu...imi fac griji

Răspuns utilizator avertizat
| Asssc a răspuns:

Http://www.sfatulmedicului.ro/....../index.php incearca poate te ajuta cumva! sper. :D

| BonneLess a răspuns:

Ba da si cred ca ar trebui sa consulti un medic ginecolog.winking

| Corina2 a răspuns (pentru BonneLess):

Mi-e asa cumva sa merg la ginecolog...

| Fabian20 a răspuns:

Viziteaza ginecologu

| keikop119 a răspuns:

Nu te speria.E ceva foarte normal, si mie mi s-a parut ciudat cand imi venea odata la 4 luni. Vine cand vrea el, o sa vezi ca in timp o sa se regleze