Eu stiu ca e normal la 21 de zile, dar vine mai devreme daca treci printr-o perioada in care esti stresata.sau iti poate intarzia. fa-ti un carnetel in care scrii in fiecare luna pe ca data ti-a venit, si socoteste cu exactitate. daca ti se pare neinregula fuga la ginecolog
Nu te speria.E ceva foarte normal, si mie mi s-a parut ciudat cand imi venea odata la 4 luni. Vine cand vrea el, o sa vezi ca in timp o sa se regleze
Corina eu zic sa-ti faci curaj sa mergi la ginecolog
si eu am trecut prin asa ceva bine recunosc mie imi venea la 14 zile la 19 in orice caz ft des si cand m am dus la ginecoloc mi a facut ecografie si a vazut k aveam chist si a trebuit sa fac tratament... si mie mi a fost rusine sa ma duc, dar cu toata rusinea si cu toata groaza m am dus
Http://www.sfatulmedicului.ro/....../index.php incearca poate te ajuta cumva! sper. :D
Si eu la inceput avea problema asta, imi venea tot aiurea de 2 ori intr-o luna dupa aceea nu mai imi venea si asa, dar acum de 1 an in an jumate imi vine tot la 20 de zile deci pot sa zic ca sa reglat, da le aud pe alte colege care zis ca le vine la 28-34 de zile si am ramas mirata, acum de 2 luni mi-am inceout viata sexuala dar nu am avut nici o dereglare, am fost atunci la inceput la doctor si mi-a facut radiografie dinaceea si nu aveam chist, acum nu stiu...imi fac griji
Daca nu stii sa dai un raspuns in legatura cu subiectul, te rog sa te abtii. Nimeni nu are nevoie de comentariile tale rautacioase. Multumesc anticipat!
Hai sa iti si raspund. Normal banuiesc ca stii ca ar trebui sa vina la 21-22 de zile.Deci,daca se intampla frecvent sa vina in modul asta, la ginecolog!
anonim_4396 întreabă: