anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E normal ca să întrebi o (altă) fată daca e virgină el având relație de practic un an?

15 răspunsuri:
| helpforyou a răspuns:

Nu, ce treaba ai daca cealalta persoana este sau nu virgina?

Răspuns utilizator avertizat
| helpforyou a răspuns:

Daca incepi o relatie cu cineva, inseamna ca esti liber si atunci unele aspecte intime le poti discuta. Acest aspect legat de virginitate ar trebui sa te intereseze doar in ideea in care trebuie sa procedezi in continuare. Nicidecum aceasta informatie nu trebuie folosita altfel.

| helpforyou a răspuns (pentru Goete):

Posibil, dar nu si probabil...

| Hammurabi a răspuns:

Ce treabă are relația cu întrebatul?
Doar a întrebat-o, nu i-a propus să o dezvirgineze. laughing
Exagerați uneori.

In nici un caz.

OK

| stef87 a răspuns:

Eu zic ca indiferent de perioada, e bine sa nu intrebi de trecutul sexual, poate fi incomod, indiferent daca are experienta sexuala, fie ca nu. Daca ii e ei frica de ceva, iti va spune. Daca nu iti spune, trebuie sa te comporti frumos si gentil indiferent daca e virgina sau nu!

greece12
| greece12 a răspuns:

N-am sa inteleg niciodata de ce cautati atata normalitate in lumea nebuna in care traim!
Mergi pe strada si-ti dau in cap,iti rup geanta de pe umar, iti vand hasis sau droguri si nimic nu e iesit din comun.
Pe tine te nelinisteste o intrebare?
Raspunsul e simplu:"pe tine ce te intereseaza virginitatea mea" sau "ce fac eu intre picioarele mele, ma intereseaza personal, cand va deveni de interes public, voi da un comunicat de presa".
Simplu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

OBLIGATORIU când cunoșteam o fată mă interesam dacă e virgină.

Am luat ȚEAPĂ o singură dată.

- eu 23 de ani

- mi se prezintă una înaltă, frumoasă de 21 de ani studentă la drept de un coleg de muncă

- ies cu ea în oraș și aflu că are 18 ani și e clasa a 12 și e și virgină

- NU am mai căutat-o și m-am certat rău cu colegul care mi-o prezentase

El a spus că așa i-a spus aia că are 21 de ani și că ea vroia să mă cunoască.

Deci - OBLIGATORIU un băiat când cunoaște o fată să ȘTIE dacă e virgină ca să NU piardă vremea cu ea.