| 01Tengen01 a întrebat:

E normal să am iubită la 15 ani?

15 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Nu, aduce suferinta, dezamagire si poate BTS,
. Ai fi mai fericit daca ai cauta o iubita bumai pentru o relatie in vederea casatoriei.

| Fatamuntilor a răspuns:

Termenul,,iubita'' e putin pretentios.
Mai potrivit ar fi prietena /amica/ colega...
Acuma depinde si de activitatile in care va implicati. Tinut de mana prin parc, imbratisari, o invitatie la pizza, poate un pupic furat si cam atat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca băiat la 15 ani e normal să ai prietenă la 15 ani.

| Cristi9997 a răspuns:

Daaa foarte normal.

| mont a răspuns:

E normal sa vrei sa ai iubita la 15 ani dar nu știu cât de normal e sa te lase părinții sa o ai/nu știu cum ar reacționa dacă ai fi/vei fi prins de către ei ca ai iubita.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru mont):

Dispari religiosule asexual.....nu e categoria ta aici. Pa!

| stef87 a răspuns:

Nu stiu cat realizezi tu la 15 ani ce e dragostea / iubirea si ce e o simpla prietenie, socializare cu eventuala tenta afectiva.
Lucrurile se schimba cu o vitea uimitoare la acea varsta si nu suntem capabili sa intelege multe lucruri. Abia dupa ani si ani ne dam seama "bai, ce caraghios eram!".

E normal sa iti dorest sa relationezi, sa comunici, sa socializezi, important e sa stii mereu ca unele lucruri se fac la timpul lor.

Vrei sa simti sentimentul? ok, nu-l suprima, ci vorbeste cu ea, comunica-i ce gandesti, dar incearcanu te intinzi prea tare si sa te astepti la orice, pentru ca inca sunt multi pasi in fata de facut si inca ganditi dupa prima impresie, din impuls, habar n-aveti ce va asteapta si riscati sa suferiti dintr-o prostie.

Răspuns utilizator avertizat
| szero a răspuns (pentru ania):

Ce wtf faci tu pe aici?laughing))

| yhua a răspuns:

Vad ca uni îi spuneți că e normal cum va da fie normal

| GabrielCumva2 a răspuns:

In opinie e cam normal dar poate veni cu regrete daca nu folosesti durex

| bogdanbucur a răspuns (pentru ania):

HAI SA MORI TU? si cum imi dau seama ca ne potrivim? te vad pe strada iti zic direct te iau de nevasta viata mea ca mi ai aprins scanteia. dupa facem 10 plozi ne uitma in stanga si in dreapta ca nu ne descurcam ne apucam de baut, mancam paduchii din cap si trimitem plozi la cersit,

Întrebări similare