| Ioannaaaaaaaaaa a întrebat:

E normal sa m simt asa ciudat ca nu mai sunt virgina? Adica nici nu stiu daca mai sunt sau nu ca nici nu mi-a curs sangelaughing. Am facut o pana acum de ceva ori si mereu dupa..intram intr-un moment dala ciudat asa ca pana acum o luna am fost virgina si credeam ca o sa mai stau ceva timp pentru ca aveam ambitia sa fiu cat mai mult virgina.dar nu stiu cum s intamplat.Nu stie nici mama si nu stiu cum sa ii spun.Cum sa ii spun avand in vedere ca sunt si majora?laughing Oare asa se simte oricare alta fata dupa pierderea virginitatii?

18 răspunsuri:
| Azre a răspuns:

E normal, nu ai fost pregătită psihic îndeajuns, este bine să îi spui mamei tale. Și mai bine dacă te-ai duce și la un control ginecologic.

| Auroree a răspuns:

Esti majora carei faza. poti sa ii zici mamei tale, oricum cred ca te va intelege.

| GeorgyGirl a răspuns:

Crede-ma ca e normal stai linistia si eu am patit la fel am facut dar nu mi-a curs sange si stateam noptile si imi venea sa plang si aveam o depresie toatala ca nu eram sigura daca mai sunt sau nu si eram suparata pentru ca nu stiam de ce am facut-o? pentru ca mi-am dat seama ca nu il iubeam cu adevarat pe acel baiat dar pana la urma cu un baiat care mi-am dat seama ca cghear ma iubeste a fost diferit si eram fericita cand faceam dragoste pentru ca il iubeam si eu...nu are de ce sa iti para rau daca va iubiti cu adevarat cat despre mama isi da seama singura stai linistita asa a fost si la mine!

| DenisaMetal a răspuns:

Ti-as recomanda sa comunicii cu mama ta.

| trebor19 a răspuns:

Mmm nu stiu daca ii foarte bine sa i zici mamei tale dar na depinde si de cati ani ai

| jessikz0r a răspuns:

Daaaaa, asa ma simt si eu laughing) numai ca mie mi-a curs sange si inca multtt, nu iti vine sa crezi nici tie, cunosc feelingul!laughing) De asemenea nici eu nu i-am spus mamei, astept momentul potrivit desi, mamica mea e un gen mai modern si nu prea o intereseaza daca mai sunt sau nu. Oricum succes in a-i vorbi! O sa ai ceva emotii, dar dupa ce vin cuvintele, dupa ce ies din gura, probabil ne vom simti usurate laughing)

| Ioannaaaaaaaaaa explică (pentru jessikz0r):

Asa e...Ce va fiiii...va fiiii. laughing :d

| jessikz0r a răspuns (pentru Ioannaaaaaaaaaa):

Noi sa fim sanatoase!laughing ahh si vezi, sa nu care cumva sa patesti ca mine, m-am vazut cu altul si prietenul meu a cam innebunit de cap, si nu mai prea vorbim, si-am cam ramas pe sec, daca ma-ntelegi ce vreau sa zicrolling on the floor) si sti ce cosuri mi-au iesit din cauza asta? Asa ca macar tu sa fi cuminte si sa nu-i dai motive de cearta!laughing te puuup numai bine!:*

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Cel mai probabil, NU mai eşti virgină chiar dacă nu ţi-a curs sânge.
Cam la 20 % dintre virgine NU le curge sânge ( DELOC ) la deflorare.

În privinţa senzaţiei/stării "ciudate" în care te afli, aceasta se datorează faptului că erai hotărâtă să te "păstrezi" virgină cât mai mult timp şi acum te simţi puţin dezamăgită.

Iar cu mama ta poţi avea o discuţie simplă, ca între femei, dânsa ar trebui să-ţi fie ( în acelaşi timp ) cea mai bună prietenă.
Deci, cred că te va înţelege, mai ales că eşti şi majoră ( totuşi, depinde şi de atitudinea dânsei )...

Toate cele bune.

| mona a răspuns:

Ai starea asta ciudata pentru ca pe undeva regreti ce ai facut, nu cred ca ai fost pregatita...

Aolo laughing. Si eu sunt la fel ..nu sunt prea cuminte cu chestii de genu.laughing

| jessikz0r a răspuns (pentru Ioannaaaaaaaaaa):

Phuuuiiirolling on the floor) deci ti-am zis macar tu sa fi cuminterolling on the floor) ca eu acum regret ca n-am fost cuminte si cu altul de as face ceva, ar fi ca si cum m-ar dezvirgina iar si n-as mai vrea sa trec prin asta din nou, asa ca tot pe el o sa-l vreau mult timp de acum inainte, chiar daca am cam distrus totul, ce trista-i viata asta! Deci oricum, te pup, bafta in continuare, ai grija de tine si... daca se intampla ceva, probabil eu am patit-o deci lasa-mi un mesaj orice s-ar intampla! laughing :****

Ok.Bafta si tie :* Daca ai distrus tu tot..incearca sa repari.sad ar fi pacat.

| neutrino a răspuns:

Mama ta se va bucura si va spune: Asta ne mai lipsea, pentru ca in afara de asta, le aveam pe toate!

| IloveME a răspuns:

Da toate ne simtim vinovate, sa spunem asa, vai sa nu- si dea seama mama, vai sa nu auda ala!
Daca ai facut-o si inca de cateva ori, garantat nu mai esti virgina!

| hotdesire a răspuns:

Iti pui prea multe probleme. Te simti ciudat doar psihic. Impaca-te cu ideea si simte-te bine in continuarewinking

| alexandra932323 a răspuns:

Cum adica nu stii cum s-a intamplat? ai fost violata? daca da supnei asta lu' mata

| stark47 a răspuns:

Deflorarea e un proces care te afecteaza pshihic mai mult decat fizic.cred ca e normal ceea ce simti.nu e insa ceva de speriat.te vei obisnui.important e sa nu ti strici integritatea.esti aceashi persoana care erai inainte sa faci sex.nimic nu s-a schimbat cu tine