| Amely21 a întrebat:

E normală o secreție prea mare de lichid preseminal? Mă gândesc că diferă de la bărbat la bărbat...sau nu e ceva normal? Mie mi se pare că este prea mult, uneori deja când ne sarutam, i se udă pantalonii.

Răspuns Apreciat de Editori
| PringAloe a răspuns:

Este normala, cu cat esti mai excitat cu atat produci mai multa, daca el (baiatul in cauza) are o atractie sexuala puternica asupra ta un simplu sarut poate declansa productia de lichid preseminal care practic este un lubrifiant natural, excitabilitatea asta se produce din mai multe motive, nu doar sarutul sta la mijloc dar si ce gandeste in momentul in care te saruta, ce filme isi face, fantezii care cu cat sunt mai intense cu atat productia acestui lichid este mai mare, deoarece corpul se pregateste pentru un act sexual.

6 răspunsuri:
| Willis a răspuns:

E normal.
Oamenii diferă la multe aspecte.
Deci stai fără grijă.

| wildthing a răspuns:

Pai daca i se vede pata pe pantaloni, inseamna ca deja si-a dat drumul pe el. Are ejaculare precoce. Legat de cantitatea pe care o ejaculezi, din ce am vazut eu, tinde sa fie mai multa sperma atunci cand nu ai mai facut-o demult. Daca ejaculezi des, e mai putina.

| vasile2222 a răspuns:

Cu ce compari? Ai vazut mult mai putina la alti barbati?

| Amely21 explică (pentru vasile2222):

Nu, dar asa am mai auzit.

| vasile2222 a răspuns (pentru Amely21):

E normal oricum ar fi. Chiar si la acelasi barbat - uneori poate fi mai putin, alteori mai mult.
Bucura-te ca il exciti happy

| Xpressurself a răspuns:

Da e normal. Ii trezesti interesul la parametrii de excelenta. Ce te roade atata palavrageala. Suntem vreo 9 miliarde de oameni. Evident ca fiecare suntem unici si diferiti in felul in care reactionam, gandim si simtim. Ce inseamna normal? Treci peste detalii nesemnificative.