| BoXiMaN a întrebat:

E o fata in clasa de care imi place dar imi place sa fie centrul atentiei si nu prea stiu cum sa ii trag atentia este foarte impulsiva...crying am fost acum cateva saptamani intr-o excursie iar pe drup nimeni nu o baga in seama (eu sunt clasa a 9-a si ea la fel) asa ca a vrut sa jucam Adevar si Provocare si mai apoi ca sa se uite toti la ea l-a sarutat pe un baiat de clasa a 5-a. Toti cei din autocar au ramas uimiti si ea si-a " indeplinit scopul " imi puteti da niste sfaturi? P. S. suntem foarte buni prieteni DAU FUNDAlaughing va rog ajutati-ma

6 răspunsuri:
| Neagandalf a răspuns:

Daca iti este rusine sau nu poti sa eu spui in fata, trimitei un mesaj si spune-i ca te-ai indragostit de ia si alte vrajeli daca nu la scoala invit-o undeva la o plimbare la un suc la o cafea la o tigara laughing unde doresti dar doar voi 2 si incerci sa eu spui. Cu chiu cu vai o sa reusesti!

| ChioruL14 a răspuns:

Ba lasa-ma...cu faţa aia tu esti clasa 9-a? esti neam cu adrian copilul minune?

| Orbithh a răspuns (pentru ChioruL14):

Imi place de tine ca te iei de toata lumealove struck...care meritalaughing

| Betty18 a răspuns (pentru ChioruL14):

Nu, eu cred ca e tipul de clasa a5a care l-a sarutat si acum mai vrea...a incurcat putin personajele...

| Selene1 a răspuns:

Daca l-a sarutat pe bietul copil doar pentru a primi atentie, iti sugerez sa RENUNTI la ea.O sa ai de suferit si nervii o sa iti ajunga la maxim daca vei fi cu ea.

| Prapacea a răspuns:

Păi mă puță aici ziceai că-i curva
http://www.TPU.ro/......-holurile/