Stii, eu iti zic ca ar trebui sa iti iei inima in dinti si sa ii spui pur si simplu! vrei ceva mai special, du-te cu ea la cinema la un film de dragoste, poate prinzi mai mult curaj, sau invit-o sa iesiti in oras, ceva mai romantic, ca asa poate intelege singura! bafta
Incearca sa ii spui asa mai romantic, ca sa nu creada ca esti obsedat...si daca nu accepta din prima inseamna ca profita de tine, deci daca refuza nu insista...succes!
Ai uitat sa ne spui in ce clasa esti tu si esti "indragostit".
Oricum, m-am saturat de TIMIZI.
Daca toti aveti "id"-urile fetelor respective, "vorbiti" cu ele la scoala, la telefon, etc...atunci incercati sa faceti si GESTURI.
Cand vii cu ea de la scoala spre casa, ia-o de mana cand treceti o strada (pe trecerea de pietoni).
Daca fata dupa ce ati traversat nu-si trage mana din mana ta...esti un castigator.
Daca iti lasa mana, se inroseste la fata si te intreaba "ce a fost cu gestul ala?", ii spui si tu ca "ASA am simtit". Mai departe vezi tu ce iese...
Raspuns valabil pentru toti cei 2000 de scolari timizi! Problema timiditatii voastre este ca aveti curaj sa ne spuneti noua pe un forum "o iubesc pe X", dar n-aveti curaj sa-i aratati ei cu un simplu gest...
Waa! ai sange instalatie? apai zii. daca stai asa o sa iti bagi gheara in gat cand o sa vina un prost cu 2 clase mai mult ca trenu si o sa ti-o sufle