Oricat as vrea sa gasesc un sfat care sa te incurajeze, nu vad unde sa gasesc asa ceva. Nu trebuie sa ii spui unei fete ca o placi ca sa isi dea seama. Stie deja asta si nu cred ca ai sanse cu ea. Te-ar ajuta mai mult sa te axezi pe tine perioada si sa o ignori. Esti ceva ce ea nu gaseste in alta parte, dar un ceva cu care nu s-ar saruta si nu ar avea o relatie romantica. Esti ceva mai mult decat un simplu coleg, dar mult prea putin ca sa vrea sa fii iubitul ei. Nu o sa fii fericit cu fata asta, chiar daca veti fi la un moment dat impreuna.
Ba, eu cred ca totusi trebuie sa i spui ca o placi, pentru ca esti in friend zone, dar spune i asta dupa ce se desparte de iubitul ei, o s o inveselesti, iar cand o faci, da i un trandafir sau ceva dragut
Man, admir caracterul tau, eu spun sa mergi la fata de care iti place si sa-i spui tot ce simti pentru ea "sentimentele".
Emotiile iti fac numai rau, crede-ma si mi-e imi era frica sa ii spun ce simt pentru ea si acum am pierdut-o
Dar macar daca am pierdu-to, sa ii dau un sfat la cineva. Deci repet, du-te si spune-i tot ce simti pentru ea. Iti urez succes!
Man, iti admir caracterul tau, parerea mea este sa ii spui tot ce simti pentru ea, crede-ma, emotiile "te distrug"
Am pierdut o persoana foarte draga din cauza emotiilor, iti urez succes!
E cu 1 an si 5 luni mai mare... mai stam si singuri plimbandu-ne si povestind
http://m.imgur.com/G0hh4I1,NuqhoUR
Ce sa schimb.la mine? In acest link sunt 2 poze.si nu mi s-a pus toata intrebarea d.aia am scris in comm