Buna!
Spune'i ceea ce simti, e cel mai bine sa ii explici ca ai avut niste probleme de familie si ca ti'ai fi dorit sa o tratezi asa cum merita!
Spune'i adevarul, nu ai nimic de pierdut. Si spune'i ca o placi de mult timp si ti'ar placea sa ai o relatie cu ea. Explica-i ca a fost vina ta si te simti prost pentru asta.
Cred ca e cea mai buna solutie comunicarea!
Eu as incerca sa ii explic motivul. Daca ma iubeste m-ar intelege ca am avut probleme cu familia si ca nu am avut parte de foarte multa afectiune... si nu stiu cum sa o daruiesc.
In cazul tau cel mai bun lucru ar fi sinceritatea, fi sincer cu ea si spune-i totul asa cum ne-ai spus noua.
Probabil te va intelege si iti va acorda o noua sansa.
Mult succes!
Frate acum sincer......eu tiasi spune sa ii ceri scuze si daca nu vrea insisti si tu acolo in orice caz daca nu merge imi scrii, ok? Pastram legatura. a si i-ai si tu ceva o ciocolata un mersi cv acolo un parfum...
Am tot incercat sa ii spun ca mi-am dat seama ce anume am gresit...aseara am vorbit cu ea la telefon si aproape ca plangea. Ma simteam asa de vinovat. Stiu ca inca ma tine la mine si n-am sa renunt tocmai acum. Daca ceva e neinregula mai vorbim