Frate acum sincer......eu tiasi spune sa ii ceri scuze si daca nu vrea insisti si tu acolo in orice caz daca nu merge imi scrii, ok? Pastram legatura. a si i-ai si tu ceva o ciocolata un mersi cv acolo un parfum...
Eu as incerca sa ii explic motivul. Daca ma iubeste m-ar intelege ca am avut probleme cu familia si ca nu am avut parte de foarte multa afectiune... si nu stiu cum sa o daruiesc.
In cazul tau cel mai bun lucru ar fi sinceritatea, fi sincer cu ea si spune-i totul asa cum ne-ai spus noua.
Probabil te va intelege si iti va acorda o noua sansa.
Mult succes!
Am tot incercat sa ii spun ca mi-am dat seama ce anume am gresit...aseara am vorbit cu ea la telefon si aproape ca plangea. Ma simteam asa de vinovat. Stiu ca inca ma tine la mine si n-am sa renunt tocmai acum. Daca ceva e neinregula mai vorbim
Buna!
Spune'i ceea ce simti, e cel mai bine sa ii explici ca ai avut niste probleme de familie si ca ti'ai fi dorit sa o tratezi asa cum merita!
Spune'i adevarul, nu ai nimic de pierdut. Si spune'i ca o placi de mult timp si ti'ar placea sa ai o relatie cu ea. Explica-i ca a fost vina ta si te simti prost pentru asta.
Cred ca e cea mai buna solutie comunicarea!
beausingurlamasamea întreabă: