Cred ca evita sa se imprieteneasca cu tine si probabil i e frica sa nu sa se indragosteasca de tine, mai ales ca stie ca probabil vei pleca iar si o sa sufere. al doilea raspuns ar fi ca i ai dat de inteles de la inceput ca nu ar putea fi nimic serios intre voi si daca o fi o fata cu mandrie atunci n o sa mai ai nicio sansa, al treilea raspuns, poate are pe altcineva si ultimul, poate nu te place suficient
1 suntem prieteni chiar m-a sunat de curand sa vada ce mai fac
2 as putea spune ca e corect doar partea cu mandria nu e valabila
3 nu cred ca mai are... cand avea imi spunea diverse motivatii si imi povestea
4 nu mai stiu ce sa cred
Uh trebuie detalii pentru a te putea ajuta... îți las id meu de messenger azure. b126149 și vorbim acolo.
I-ai zis ca nu puteti fi decat prieteni, dar acum dupa ce te-ai intors, tu ce vrei de fapt?
Daca urmeaza sa pleci iar, reia prietenia, incearca sa te apropii mai mult de ea; in schimb, daca iti doresti mai mult, ia lucrurile mai incet, ofera-i timp.
Ce vreau de fapt... vreau sa ne vedem vreau sa iesim sa ne cunoastem si daca ne vom intelege vom fi impreuna.E posibil sa plec nu stiu dar as lua - o cu mine, nu are job...
Femeile sunt un mare mister si uneori nici ele nu stiu ce vor si eu incerc sa inteleg ce vor, ce cauta si ce si doresc, e greu razzy sa nimeresc ce vrea prietena ta, daca o cunosteam poate gaseam raspunsul, eu am incercat doar sa presupun si sa incerc sa te ajut, raman la parerea ca nu vrea sa se implice cu tine din 2 motive mari, nu vrea sa fie cu cineva care pleaca din tara si nu o atragi suficient, am patit o si eu
Andrei5001737 întreabă: