Uh trebuie detalii pentru a te putea ajuta... îți las id meu de messenger azure. b126149 și vorbim acolo.
Cred ca evita sa se imprieteneasca cu tine si probabil i e frica sa nu sa se indragosteasca de tine, mai ales ca stie ca probabil vei pleca iar si o sa sufere. al doilea raspuns ar fi ca i ai dat de inteles de la inceput ca nu ar putea fi nimic serios intre voi si daca o fi o fata cu mandrie atunci n o sa mai ai nicio sansa, al treilea raspuns, poate are pe altcineva si ultimul, poate nu te place suficient
I-ai zis ca nu puteti fi decat prieteni, dar acum dupa ce te-ai intors, tu ce vrei de fapt?
Daca urmeaza sa pleci iar, reia prietenia, incearca sa te apropii mai mult de ea; in schimb, daca iti doresti mai mult, ia lucrurile mai incet, ofera-i timp.
1 suntem prieteni chiar m-a sunat de curand sa vada ce mai fac
2 as putea spune ca e corect doar partea cu mandria nu e valabila
3 nu cred ca mai are... cand avea imi spunea diverse motivatii si imi povestea
4 nu mai stiu ce sa cred
Ce vreau de fapt... vreau sa ne vedem vreau sa iesim sa ne cunoastem si daca ne vom intelege vom fi impreuna.E posibil sa plec nu stiu dar as lua - o cu mine, nu are job...
Femeile sunt un mare mister si uneori nici ele nu stiu ce vor si eu incerc sa inteleg ce vor, ce cauta si ce si doresc, e greu razzy sa nimeresc ce vrea prietena ta, daca o cunosteam poate gaseam raspunsul, eu am incercat doar sa presupun si sa incerc sa te ajut, raman la parerea ca nu vrea sa se implice cu tine din 2 motive mari, nu vrea sa fie cu cineva care pleaca din tara si nu o atragi suficient, am patit o si eu
Andrei5001737 întreabă: