Este o idee draguta. eu de exemplu prima data i-am dat o poerna cu poza noastra pe ea. te poti gandi si la breloguri pereche, sau medalioanele acelea care se rup in doua
E o idee buna. Mai pune-i un card cu o urare frumoasa, din suflet, cu referire la sentimentele tale pentru el, si cand ii dai cadoul un sarut mai pasional ca niciodata
Eu in locul baiatului as fugi cat de departe pot daca la numai o luna u deja vi cu asa cadouri
Frumos ar fi sa ii dau ceva sa isi aminteasca de tine, sa il tina toata viata cum ar fi: Un album de poze cu voi 2, un ceas, s-au un tricou personalizat ar fi ce mai buna idee :* sper ca te-am ajutat...
Pai daca iti pune poza aia color crapa si geamul si rama
Dai ceva care sa vina din inima, e frumos si ce spui tu, dar pe langa asta, scrie-i o scrisoare si pune-ti in ea toate sentimentele ce le simti pentru el, leaga-l la ochii cu ceva, si du-l intr-un loc unde sa fi-ti singuri.sub clar de luna ..si de acolo sa fie ceva romantic..sti tu.
Bai terminati cu romantismele astea de 2 lei... ceva romantic se face cu cap, nu stai tu ca fata sa iti tractezi bould e prieten sub clar de luna.
sfatul meu:f***l sa ii sara ochii din cap....iti garantez ca a doua zi o sa vina cu flori la usa ta
Baietii astia is mai putin romantici si o sa considere ca deja il agasezi. Inca nu ii fa acest cadou ca o sa se s[erie de numa.
Mai bine da-i o cutie cu ciocolata, o scrisoare/felicitare de Valentine's Day, deci cu un mesaj corespunzator.
Mai degraba ofera-i ceva dulce cu aceasta ocazie.
Iulian_Costyn_1997 întreabă: