| m4r1utzz4 a întrebat:

E ok daca o fata de 14 este împreună cu un băiat de 16? Serios acum.

16 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, ei sunt ambii minori si nu au ce cauta impreuna, ai scoala pune mina pe carte, si ea la fel, invatati nu va pierdeti timpul cu prostii

| ania a răspuns:

Nu, o relatie are rost cand are in vedere casatorie in viirorul aoroouat, altfel diar te expui la suferință, vinovatie, frustrare, nefericire.

suntserios
| suntserios a răspuns:

De ce nu ar fi?

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este ok ca o fetita de numai 14 anisori sa umble cu baietii, chiar deloc!

| mihai69 a răspuns:

De ce nu ar fi?!?

| Emilian65 a răspuns:

Da, dacă nu trec la a face sex.

| Madaxo97 a răspuns:

E ok, de preferat fără relații sexuale încă, ea este cam mică la 14 ani, sau dacă faceți măcar protejați-vă neapărat să nu aveți surprize neplăcute, un copil nedorit sau boli.

| 1onur a răspuns:

Doar prietenii. Fără a întreține relație intime între ei.

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru 1onur):

Normal că nu, până la căsătorie

| 1onur a răspuns (pentru MeisterSchnitzel):

Nam zis asta. Nu încerca astea cu mine.

Pe mine nu mă interesa o feme câți partenerii a avut în trecutul ei. Atâta timp cât crede în Dumnezeu cu Adevărat și nu-și face rău singură.

| MeisterSchnitzel a răspuns (pentru 1onur):

Stai liniștit, frate, că eu vorbeam de ei doi, de fata care a pus întrebarea și de iubitul ei, să fie doar prieteni momentan și să aștepte până la căsătorie.

| 1onur a răspuns (pentru MeisterSchnitzel):

Eu am răspuns în privința acelei fete fiindcă știu că s-ar putea să-și bată joc de ea.Restul este viața, inima, sufletul alegerea ei ce va face...

| Miruna333 a răspuns:

E ok, e bine baiatul sa fie

| MeisterSchnitzel a răspuns:

Sigur, de ce n-ar fi?
Eu înțeleg panica asta legată de pedofilie, mai ales în era on-line, dar haideți să nu exagerăm. Sora mea mi-a spus o dată că ea crede că dacă cineva de 18 ani se vede cu altcineva de 17, trebuie băgat la pârnaie. Oameni buni, ne-am tâmpit de tot? Una e să te vezi cu o fată care-ți putea fi fiică și alta e să fii cu una cu un an mai mică.

| Delllla a răspuns:

Da.

| DragosDeLaDabuleni a răspuns:

Salut! puscarieeeeee!