NU! DE CE?
1.Ea nu va avea nici un filling pentru tine, te va compara cu altii cand tu esti unic si merit ceva unic ca tine(virgina)
2.Prima oara nu se uita nici odata, o sa fi mereu cu gandul acolo, ea nu va fi cu gandul la tine, doar tu la ea
3.Un barbat cucereste, nu este cucerit, clar ai nevoie sa cuceresti o persoana noua virgina ca tine, e alt farmec, o simti.
4. Oferi energie si dreptul de first time unei persoane care nu il va aprecia(exista si exceptii poate fata chiar are o inima buna, dar daca iti asumi tu, why not)
5.Sexul nu se invata!,! se ofera persoanei iubite 100% fara ezitare, cand esti sigur ca esti cu persoana potrivita.
6.Nu te uita in gura altora, ai demnitatea de a te pastra drept in fata oameniilor si in fata lui Dumnezeu(smerit dar drept(curata, virgin)) nu te uita la ce spun mariile noastre trenduri despre tineri.
7.Si cum te va considera fata asta mai mare ca tine? Ca un baiat/viitor barbat adevarat? Nu, pentru ca: esti mai mic(p u t a) si nu se simte feminizata, nu ai experienta desii ea are si o considera fireasca desi nu e si pentru ca nu ii poti oferi ceva wow fara de altii mai mari ca ei. Tu cauta una mai mica si virgina, dar important e sa o iubesti 100% si ea la fel, si sa ai grija de ea, sa fi in stare sa iti dai viata pentru ea.
Hai Succes!
Da' bravo...Baiatul asta inca e la liceu si tu ii zici sa isi gaseasca o fata mai mica, virgina.Adica de 15 ani sau ce? Apoi daca se intampla vreo tragedie le zici sa se casatoreasca, nu? Raspunsul tau preferat. Daca situatia era invers, raspundeai la fel?
Eu nu am indemnat la nici o tragedie, eu nu i am indemnat la nici un rau "Tu cauta una mai mica si virgina, dar important e sa o iubesti 100% si ea la fel, si sa ai grija de ea, sa fi in stare sa iti dai viata pentru ea." si poti face asta doar daca iubesti sufleteste. Daca ai inteles gresit aia e, poate nu m-am exprimat corect.@kenzo995 sa astepte sa mai creasca si da sa puna ochi din timp pe o fata care ii place, sa se imprieteneasca si lucruriile se aseaza frumos in timp.
"Daca situatia era invers, raspundeai la fel?" Nu inteleg!
Dar probabil sti ca uniunea permanenta si juramantul de la Sfanta Taina a Cununiei este raspunsul la adevarata iubire. Diferenta de varsta invers proportionala dintre barbat si femeie poate fi trecuta cu vederea dar astea sunt exceptii si daca promit ca pot merge asa. Da asta tine de ce simte fiecare.Prospetimeee))
,,Diferenta de varsta invers proportionala dintre barbat si femeie poate fi trecuta cu vederea'' Prostieeee
Am scris exceptie dar tu iei ce vei, comenteza cat vrei nu imi pasa.
celentano1234 întreabă:
RazvanTincabossu întreabă:
Bolea_Daniel_1984 întreabă: