Nu inteleg ce legatura are una cu cealalta, te masturbezi pentru ca simti nevoia ca om fiecare cu nevoile lui. Asta nu are de aface cu biserica.
Sunt anumite lucruri pe care biserica nu le permite cum ar fi : avortul ( pentru ca este o crima )
Mai demult s-a considerat ca era pacat ca si mireasa sa intre in biserica dezvirginata adica ele nu aveau voie sa intretina relatii sexuale inainte de ceremonia de cununie dar si asta este o prostie pentru ca nu inteleg cui ii pasa de lucrurile personale cea ce tin numai de persoana respectiva!
Concluzia : NU egzista niciun pacat in a te masturba, Dumnezeu a creat sexualitatea, este ceva firesc!
Chiara daca e pacat, chind iti vine dorul de a face asta te mai ghindesti ce si cum e?
@radumstain
Raspunsul tau imi place good !
Acum sa raspund:
Daca tu crezi ca e pacat sa te masturbezi daca esti baiat de ce ** nu ar fi pacat daca esti fata?
Dar sincer eu stiu ca e pacat. Am citit in carti d-alea religioase. E pacat ca fata sa porti pantaloni si e pacat sa te ** inainte de casatorie dar toate astea nu conteaza. E pacat nu e pacat nu ma intereseaza fac ce vreau si ce-mi place. Asa sa faci si tu
Nu există extratereştri. Asta nu înseamnă că am dreptate. Şi la tine-i la fel.
Era o gluma de pe 9gag ( in caz ca te uiti ), daca nu, never mind
Cartile alea religioase... te referi la Biblie... si este pacat sa te masturbezi.Nu ii asculta pe astea
Biblia NU este singura carte religioasa, preotii mai scriu carti, exista carti despre sfinti si etc. Raspunsul: `si este pacat` pentru cine l-ai dat: pentru cel ce a pus intrebarea (sper) sau pentru mine )?
Când Neamurile, măcar că n-au lege, fac din fire lucrurile Legii, prin aceasta ei, care n-au o lege, îşi sunt singuri lege; şi ei dovedesc că lucrarea Legii este scrisă în inimile lor, fiindcă despre lucrarea aceasta mărturiseşte cugetul lor şi gândurile lor, care sau se învinovăţesc sau se dezvinovăţesc între ele. Şi faptul acesta se va vedea în ziua când după Evangheila mea, Dumnezeu va judeca gândurile ascunse ale oamenilor. (Romani 2:14-16)
Conştiinţa ta este o dovadă puternică că masturbarea este păcat şi acest verset mai spune că Dumnezeu te va judeca pentru acest păcat, chiar dacă totdeauna l-ai practicat în ascuns şi crezi că ştii despre el doar tu.
Căsătoria este singura opţiune şi voia lui Dumnezeu pentru împlinirea dorinţei sexuale a oricărui bărbat sau femeie.
Mutubal întreabă: