Da, dacă ai ranit-o blestemele întemeiate se prnd.Ca să scapi trebuie sa- ți dăruiești viața Măntuitorului Hristos, sa-i mărturisest păcatele, să ceri iertare fetei dacă i-ai gresit, să crezi ca El a murit pentru toate păcatelr tale și să spui că dezlegi acel blestem în Numele lui Iisus Hristos. Doar pe cei care se supun autorității Mantiutorului Hristos sunt aparați de puterea bestemelor.
Eu stiu asa ca femeia are puterea de al blestema pe barbat pentru ca ea e Eva nascatoare de dumnezei. Cel putin asa scrie in cartiile sfinte despre blestem.
Daca ea tea blestemat e posibil sa se prinda blestemul mai ales daca a fost rostit din suflet adica daca ea a suferit din cauza ta.
Dar un barbat sa blesteme alt barbat nu se prinde chiar daca cei doi sau certat nu are efect pentru ca ei sunt samanta lui Adam.
Mergi la biserica o sa te ajute.
Ai încurcat-o!
Povestea ta parcă e partea a doua a filmului Bestial (2011), doar că aici, tu esti eroul principal.
PS. Unii zic că s-ar leaga, doar dacă ești vinovat. În caz contrar, se intoarce impotriva celui care il face.
Daa pe dracu )) is doar niste boscoane ca sa sperie lumea, nu are cum, oameni sunt si aia ca noi, nu dumnezei. E doar o coincidenta, omul cu mana lui si'o face uneori
Daca îți bați parintii și te blastămă nu-s boscoane crede-mă că știu despre ce vorbesc nu vorbesc să mă aflu în treabă aiurea, in rest partea cu acea fata da e o baliverna nu are ce sa îi facă.
Atunci se schimba problema, e doar "puterea cuvantului" sauuu mai bine zis... o binecuvântare!
Da o "binecuvântare " care te bântuie toată viața și nici un medic nu găsește leacul.
Probabil te-a citit ca fiind neatractiv pentru fete, nu e neaparat un blestem ci o constatare, eu am spart oglinzi cand eram mic, ala da blestem pe mine pe toate planurile imi merge rau
Nu exista frate blesteme, pe mine m.au blstemat multi oameni, mai ales tiganci si n.am nimic, stai linistit
Daca era sa nu fi avut niciuna era altceva.frate cea mai scurta relatie a mea a fost de 1 an jumate
Cum adica sa se prinda? Normal ca nu Poate sa blesteme lumea la tine cat vrea, nu functioneaza asa. Daca existua aceste lucruri... lumea era de mult terminata deja.
Aia si atat, alta vad ca numai prinzi, e bine fata de altii in 10 ani nimic
Remusopen întreabă: