Ms! Alexandra!
mi a trecut raceala adica am baut niste pastie dar tot nu imi vine ce sa fac?
Mai asteapta un pic, poate inca nu ti a trecut de tot...am citit pe net ca atunci cand esti racita iti poate intarzia si pana la 2 saptamani. eu atunci am luat antibioticele alea timp de 5 zile sau mai mult, si imi mai puneam si comprese cu apa calda, da la mine cred ca a fost mai grav decat la u, nici nu puteam sa merg cum trebuie, si in pat abia ma rasuceam, a fost oribil., nah, eu ma gandesc ca ar trebui sa iti vina peste 2-3 zile. dar daca nu iti vine, mergi la un ginecolog, e cel mai bine, sa fii sigura ca e totul ok.
Astept dar catoricum cand am fost racita la ovare racisem de tot adica aveam gripa si acu ma doare cand merg la baie acum sa imi fac oricum un test pe 22 luna asta mi a curs un lichid maroniu si am crezut k mi a venit dar a doua zi numai imi curgea nimica acu nu stiu ce sa mai cred si sa fac
Buna...ti a mai venit? eu zis sa mergi la ginecolog...si eu vreau sa merg sapt asta, ca si pe mine ma cam dor de o saptamana..si sa vad daca e totul ok
Da mi a venit dar nu e normal adica imi curge foarte putin, totusi as vrea sa imi fac un test de sarcina ca sa fiu sigura