Da,exista menstruatie peste sarcina dar foarte foarte rar.nu ai de ce sa.ti faci griji.protejati.va data viitoare sa nu mai stati cu stress
Hai ca esti culmea. Sa-ti faci griji cand intarzie vreo 2 luni nu cand vine mai devreme cu 2 zile
Da tu ai dreptate in tot ceea ce ai zis. Insa noi suntem impreuna de 4 ani, fara nici macar o despartire in tot acest timp. si chiar ne iubim..altfel cum am fi rezistat atat impreuna? eu am fost prima pentru el si el primul pentru mine. nu am de unde sa stiu daca voi fi cu el toata viata, cert e ca il iubesc si nu imi pare rau deloc ca sunt a lui, ma merita chiar, e un baiat bun, care nu mi-a calcat stramb. normal ca ortodox ar fi fost sa astept pana la casatorie.dar de acum asta este. si totusi Cineva ne tine impreuna, in ciuda greutatilor pe care le-am intampinat, si cine stie? poate ca nu voi fi "femeia folosita" a altcuiva. poate raman doar a lui.asta imi doresc din tot sufletul, nu ma intereseaza cat de greu sau usor ne va fi impreuna. p.s. am 18 ani! el 22...eu nu ma gandesc chiar acum la casatorie, insa el cam da!