Draga mea, am trecut prin asta...E ok, sfatul meu este sa discuți cu el si sa încercați să vă distrat impreuna încearcă să faci acele activități care te.ar putea destinde alături de el, faceti lucruri noi si eu am făcut așa si mi.a schimbat complet percepția si ne.am casatotlrit anul acesta. Dupa ce o sa va căsătoriți o sa vezi cat de împlinită o sa te simti, iti promit. Dacă el e tiparul de băiat pe care îl vrei nu renunța, fa.ti curaj si incearca sa ii faci loc în viața ta, pentru ca gândurile astea le ai si din cauza faptului că poate vezi alte persoane de varsta ta care au alt stil de viață. Faceti lucruri noi impreuna si crede.ma vei fi mult mai mulțumită spiritual daca vei proceda așa pentru ca distracția durează puțin, dar un viitor liniștit lângă o persoană care să te facă să te simți valoroasă greu găsești, stai linistită că multe ar vrea sa aiba relația ta, nu te mai subestima si iubește.ti prietenul pentru ca e greu in ziua de azi sa dai de un om așa cum l.ai descris tu. Sper sa înțelegi ce am vrut să iti zic si sper sa iei decizia bună.
Gândurile sunt firești, ideea e să le ții doar pentru tine și mai ales să nu te lași ispitită, căci ocazii vor fi destule.
O sugestie - poți să cumperi mai pe ascuns ceva „jucării" de mărimi și forme diferite și o să poți vedea cum e, fără să înșeli.
Crede-ma draga mea ...toti sunt la fel.Nu e nimic diferit. Poate la inceput da, va fi ceva nou si interesant dar dupa ani veti ajunge tot in acelasi stadiu.
E complicat si intim ce povestesti tu aici, mai ales la partea cu atractia fizica si lipsa ei fata de partenerul tau. Aici ar interveni alte intrebari, in genul: de cate ori o faceti, te uzi usor, el s-a ingrasat sau a slabit prea tare in ultima perioada de nu te mai simti atat de atrasa? Nu rasp., nu are importanta. Nu sunt psihologul tau, nimeni de aici nu e, dar sunt intrebari bune.
Oricum, una alta, eu zic sa te gandesti bine inainte sa-l inseli. Mai bine pui stop, daca tot spui ca il iubesti atunci gandeste-te mult si la sentimentele sale. In definitiv este un om la fel ca si tine, cu propriile sale ganduri, sentimente si trairi personale plus un istoric alaturi de tine.
Pune asa problema, tie ti-ar placea sa fi inselata? Gandeste-te si trage linie unde consideri ca nu se mai poate.
E firesc sa ai si alte curiozitati, de-aici si faptul ca este complicat.
Dacă nu te mai atrage cred ca e un semnal destul de puternic. Poate s-a instalat rutina poate trebuie umblat aici. Problema nu e ca sexul cu altcineva e mai interesant cred ca pe tine te ar interesa sa cunoști alt băiat pur și simplu. Dacă nu îl mai iubești pe actualul nu ți fie teama sa iei o decizie, mai sunt băieți buni
Si eu am avut o relație de copil, a ținut 8 ani si ne-am despărțit.Tot asa a fost ca la voi, prima relație serioasă etc dar nu a ținut pentru ca deja de la un timp nu ne mai înțelegeam.Din partea mea nu a mai fost nici atracție fizică iar din partea amândurora nu a mai fost compatibilitate pe restul planurilor.
Singura chestie pe care poti sa o faci desi o sa fie dur e sa ii spui ca ai o problema si ca ai vrea ca relația sa se inoiasca sa vezi daca se schimba cu ceva lucrurile, iar daca nici asa nu o sa te simti ok langa el având în vedere că tu deja ai gândul de ati trai viata exista posibilitatea ca pana la urma sa va despărțiți.Stiu ca e dureros dar relația începută de tânăr nu e este obligatoriu sa tina o viata, asa merg lucrurile. Daca nu apuci sa iti trăiești copilăria, adolescenta, viata o sa simti tot mai mult nevoia de libertate si asta il va distruge pe celălalt.
Nu e ridicol deloc. De asta e bine sa te distrezi pana la o varsta, sa vezi ce iti place si ce nu. Relatiile nu sunt pentru toti, tu fiind un bun exemplu. Nu ai destula drama in viata se pare. Fii fara griji. Ele urmeaza. Mai devreme sau mai tarziu o sa il lasi pe gogu. O sa sari din put@ in put@ asa cum vrei si o sa fii fericita, pentru un timp. Dupa o sa incepi sa ii compari pe toti cu fostul care era perfect si o sa ajungi sa te dai cu capul de pereti ca nu mai gasesti unul la fel si nici la fostul nu te poti intoarce. Ala clar o sa ramana frustrat. In mintea lui poate crede ca le-a facut pe toate cum trebuie dar nu a fost de ajuns si o sa ajunga sa le urasca pe toate din cauza ta. La multi se intampla asta. Pacat ca nu voi afla vreodata continuarea.
Eu cred ca ai intalnit baiatul perfect. Nu il lasa pentru altcineva si o sa regreti ca nu o sa fie ca el.
Având în vedere că noi am început să ne certam si aveam tot mai multe divergente a fost doar o altă cearta care a pus capac.Am simtit pur si simplu in momentul ala ca trebuie sa ii spun ce am de spus si sa plec si asa am facut, doar ca eu am mai tinut legătură după cu el o perioadă.A vrut sa ne împăca timp de un an, eu am spus că nu mai vreau si am ramas prieteni si pana la urma eu mi-am facut alta relație si un an mai târziu el la fel si gata.
Mi se pare foarte cunoscuta povestea asta... spune mi prenumele lui, daca vrei
Well, chiar aș fi uimită sa am cunoștințe pe TPU din păcate nu iti voi spune prenumele lui, I don't want troubles . Daca crezi că ma cunoști, da-mi un mesaj pe Facebook.
Uita-te la filme. Cauta filme care te ajuta sa intelegi prin ce ai fi trecut daca chiar era sa spui stop relatiei. Filme si carti. Asa nu ranesti pe nimeni.
Mutubal întreabă: