Bună.
Ai greșit că i-ai dat numărul de telefon și așa ai creat o speranță.
Îi spui frumos și în față că nu vrei o prietenie sau că ai pe cineva cu care deja te vezi. Nu te lăsa moale la pretextele care vor veni din partea lui.
Pa, pa.
Ar trebui sa ii spui asta in fata, direct, fara ocolisuri.ai dat d inteles f clar ca nu il placi in mom in care nu i-ai raspuns la smsuri si bipuri. daca nu a inteles asa atunci fi mai directa si spune-i in fata acelasi lucru p care ni l-ai zis si noua aici
Spune; i ca vreti sa fiti doar amici, si ca nu il placi si sa nu iti mai dea mesaje.
Vorbeste cu el si spune-i ca nu vrei alteceva de la el decat sa fiti prieteni.Ca,chiar daca nu il placi tu exista multe fete cu care si-ar putea marii sansele.Incearca sa fii prieten cu el si sa incerci sa nu-l ranesti.Stiu cum e sa te raneasca persoana iubita.Incerca sa fii altauri de el si sa-l ajuti sa-si gaseasca o fata pe care sa o placa.
Succes:X
Mi sa itimplat si mie, i-am spus ca am pe altcineva si nu a zis nimic in afara de "ok"...Ar trebui sa-ti faci curaj si sa-i spui ceea ce simti, zii ca vrei sa fiti pur si simplu prieteni, nimic mai mult!
Sper sa-ti fie de folos sfatul meu
Fundita?
Haha... daca nu are 18-19 ani nu ii spune in fata asta. va fi un soc pentru el, poate chiar sa ramana complexat pe chestia asta :p asa sunt baietii de 15-16 ani. Incearca sa-i dai un motiv de genul abia ai avut o relatie si nu vrei sa te implici, orice... Daca a trecut de o anumita varsta spune-i drept in fata va trece la urmatoarea.
Haha... daca nu are 18-19 ani nu ii spune in fata asta . va fi un soc pentru el, poate chiar sa ramana complexat pe chestia asta :p asa sunt baietii de 15-16 ani. Incearca sa-i dai un motiv de genul abia ai avut o relatie si nu vrei sa te implici, orice... Daca a trecut de o anumita varsta spune-i drept in fata va trece la urmatoarea.