| Paturik a întrebat:

E urgent, va rog sa ma ajutati cu orice sfat!
Eu sunt intr-o relatie cu un baiat de 2 luni si doua saptamani. Marti avem sedinta, el e in clasa cu mine. de obicei, cand vorbim, vorbim pana la 2 - 3 noaptea. Mama lui nu suporta chestiile astea si a zis ca rezolva tatal lui la sedinta totul [ la sedinta vine taica-sau ]. Nu stiu ce sa fac, ideea e ca vine si mama la sedinta si va fi foarte urat sad Nu stiu ce sa fac, ce scenariu sa bag sa creada mama lui ca ne-am despartit. sau nu stiu, orice altceva.
Daca puteti, ajutati-ma puppy dog eyes33

Răspuns Câştigător
| AlexTG a răspuns:

Si ce poate face sau zice tatal lui? Doar nu o sa faca scandal acolo de fata cu toata lumea! Cred ca exagereaza putin. Doar nu e vina ta. Nu iti tii tu iubitul cu forta pana la 2-3 noaptea! Cred ca ar fi bine ca el sa le explice asta parintilor lui. Vorbiti si voi deschis. Nu trebuie sa faceti scenarii de genul, nu au rost..Pana la urma urmei ati putea reduce acest timp. Sa stati mai putin in timpul saptamanii, mai ales ca va vedeti si la scoala, in week-end ati putea sta cat vreti avand in vedere ca nu e nici scoala. Nu "planuiti" despartiri. Discutati si fiti sinceri cu parintii vostri, trebuie sa va inteleaga. Multa bafta si nu te ingrijora asa tare! :*

8 răspunsuri:
| EdiShadow a răspuns:

El e un prost si spune tot ce face parintilor. Crezi cand ve-ti face se* nu o sa le spuna cat de bine te-a ***?
Este exagerat pana laurma 2-3 noaptea, adica va vedeti la scoala + in timpul zilei, nu inteleg ce faceti pana atunci. Eu stau maxim pana la 12 -1; doar daca nu faceti s*x virtual prin telefon, altfel nu vad rostul... Sper sa ma intelegi

| Georgyyyyyyy66 a răspuns:

Hey,pai in primul rand poti inventa faza sa zici ca voi v-ati despartiti si nici sa nu va uitati unul la celalalt astfel incat sa nu isi da seara si in al 2 lea rand el daca te iubeste va lupta si prt tine. faza cu vorbitu pana la 2 noaptea mi se pare o prostie, fiindca ce tot vorbiti pana la ora aia nu stiu si nah totusi aveti o scoala! Bafta in continuare!

| tdbmarius a răspuns:

Pai incearcati sa vorbiti pana marti la sedinta cu parintii.Marti sa nu se intalneasca si sa se certe in fata tuturor pe aces subiect.Nu mai vorbiti atata la telefon si incercati sa stati mai mult unul cu celalalt si sa discutati fata in fata ca sa nu mai fiti nevoiti sa stati pana la ora aia.

| neutrino a răspuns:

Stai linistita, ce sa spuna tatal lui, si cui? Ca baiatul lui s-a indragostit de o colega frumoasa si aceasta este de vina? Ar fi penibil...

| Paturik explică (pentru EdiShadow):

Fratele lui doarme in camera cu el, el le spune totul parintilor. Mai usor cu jignirile man.

| MaryMaria027 a răspuns:

Un singur lucru trebuie sa faci in privinta asta, sa ii explici baiatului ca ceea ce face, nu face bine. Este treaba voastra cat vorbiti la telefon, dar faptul ca el spune chiar totul parintilor nu este de bine si tu vei pica prost in toata situatia asta. Cu toate astea nici parintii lui nu fac bine ce fac, chestiile de genul nu se rezolva la o sedinta cu parintii, asta ar trebui sa fie rezolvata in particular intre cele 2 familii si sa ajungeti la o cale de mijloc.
Sper ca ti-am putut fi de ajutor happy.

| Paturik explică (pentru MaryMaria027):

Fratele lui le spune parintilor. happy nu el.

| Paturik explică (pentru AlexTG):

Iiii, multumeeesc