| ECUCI a întrebat:

E vreo problema daca nu te masturbezi? Am 15 ani, sunt baiat. La un moment dat, ma masturbam des. Acum m am lasat de acest "sport". Ma ajuta? Sau ar fi bine sa o mai fac din cand in cand?(am mai citit pe net si am vazut ca multi spun ca masturbarea e sanatoasasi ca te face sa te cunosti mai bine.) Multumesc!

12 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E sanatoasa bre, nu strica cu nimic atat timp cat nu e facuta in exces ca orice alt lucru. daca nu lasi acest lucru sa iti afecteze viata sociala (adica preferi sa te masturbezi decat sa iesi in oras cu o fata) baga mare

| Azµre a răspuns:

Nu.
E bine așa.
Masturbare nu te face mai inteligent sau mai smecher ca alții, din contră mai prost și mai pămpălău. Am citat același lucru care l-am spus și în alt post.
Bravo ție dacă nu faci laba, nici eu n-am făcut când eram copil! Și uite ce bine o duc acum, am parte de sex în fiecare zi. Ce preferi să ajungi un *** și să n-ai femei datorită compexității că e mai ușor să dai o labă decât să găsești o parteneră cu care să faci sex sau să ai o parteneră cu care să faci sex fără probleme?

| Azµre a răspuns (pentru suntserios):

Corect happy
Că a făcut să se cunoască pe sine, curiozitate, e ok. Dar să n ufacă un obicei din asta!

| Vix999 a răspuns (pentru Azµre):

Too much info laughing))

| Azµre a răspuns (pentru Vix999):

Să învețe laughing să aibă model.
Mâine seară rămâne bătut în cuie da? La Piața Muncii

| PangeeaRogvaiv a răspuns:

Sa nu faci un obicei din asta ca-ti dauneaza mai tarziu.

| Vix999 a răspuns (pentru Azµre):

In principiu da. Stai sa vedem ca azi ma simt foarte rau. Am mai patit o data chestia asta si m-a tinut 3 zile. Dar va anunt oricum din timp.

| Azµre a răspuns (pentru Vix999):

Nu e o problemă stai liniștită. Tu să te faci bine!

| Ycu a răspuns (pentru Azµre):

Azure azure laughing, sex in fiecare zii ce puii tai laughing

| Azµre a răspuns (pentru Ycu):

Păi ce are?!

| Ycu a răspuns (pentru Azµre):

Nimic, esti sportiv. happy Ai niste gambe beton :d

| Azµre a răspuns (pentru Ycu):

rolling on the floor