Frate esti redus mintal? ce raspuns e asta? doamnee numai retarzi imi raspund...
Ba,cum sa-ti spun...nu sunt fratele tau,nu,nu sunt redus mintal,asta e un raspuns adecvat, si nu, nu sunt retard iar.Chestia e ca username-ul tau e EmyJail si ai la avatar un lup, pe langa astea, pui o intrebare la categoria DRAGOSTE SI SEX cerand un CONT pentru un joc de adolescenti frustrati.Si tine minte ca injuri un om din spatele unui ecran sub un nume fals pe care nici nu il cunosti.
Frate acum vi si spui o prpozite total neinteligenta cu DEXu in fata? Tu ai un profil mai misto sau ceva? Mai intai uita-te in oglinda si dupa mai vorbim
Da-mi voie sa te corectez, citesti foarte PROST.Ca ce chestie asumai ca am dex-ul in fata? Si ai grija cum si cu cine vorbesti.
Ba,toti sunteti gangsteri pe net dar in viata reala iei una in bot si fugi dupa mama.
In primul rand eu nu ti-am vorbit cu "Ba"! In al 2-lea rand am zis eu ca sunt periculos sau dac iti dau doua iti cad toti dintii din gura?
Nu ma intereseaza daca tu nu ai folosit "ba", nu, nu ai zis, dar dupa atitudinea pe care o ai o ceri.
Si ce o sa imi faci? Vad ca alta treaba n-ai decat sa te certi cu mibe pe un site de intrebari acum serios ai 12 ani?
Nu,nu am 12 ani.Ti-am zis, nu ma cunosti, poate sunt baiatu' de alaturi.
anonim_4396 întreabă:
Mutubal întreabă: