| EmyJail999 a întrebat:

EmyJail999 intreaba:
Salut! Cine imi da un cont metin2 ro GOL(fara nici un item sau macar o sabie, armura sau 5k)de level 30 Nu conteaza serverul(De preferat regat Albastru/Rosu)dati-mi datele contului printr-un mesaj!

14 răspunsuri:
| Jigsaw a răspuns:

N-am,pleaca!

| EmyJail999 explică (pentru Jigsaw):

Frate esti redus mintal? ce raspuns e asta? doamnee numai retarzi imi raspund...

| Jigsaw a răspuns (pentru EmyJail999):

Ba,cum sa-ti spun...nu sunt fratele tau,nu,nu sunt redus mintal,asta e un raspuns adecvat, si nu, nu sunt retard iar.Chestia e ca username-ul tau e EmyJail si ai la avatar un lup, pe langa astea, pui o intrebare la categoria DRAGOSTE SI SEX cerand un CONT pentru un joc de adolescenti frustrati.Si tine minte ca injuri un om din spatele unui ecran sub un nume fals pe care nici nu il cunosti.

Frate acum vi si spui o prpozite total neinteligenta cu DEXu in fata? Tu ai un profil mai misto sau ceva? Mai intai uita-te in oglinda si dupa mai vorbim

Tu citesti ce scrii, omule?

| EmyJail999 explică:

Citesc foarte bine!

Da-mi voie sa te corectez, citesti foarte PROST.Ca ce chestie asumai ca am dex-ul in fata? Si ai grija cum si cu cine vorbesti.

Si cine esti tu de scrii "cu cine vorbesti"?laughing

Ba,toti sunteti gangsteri pe net dar in viata reala iei una in bot si fugi dupa mama.

In primul rand eu nu ti-am vorbit cu "Ba"! In al 2-lea rand am zis eu ca sunt periculos sau dac iti dau doua iti cad toti dintii din guralaughing?

Nu ma intereseaza daca tu nu ai folosit "ba", nu, nu ai zis, dar dupa atitudinea pe care o ai o ceri.

Si ce o sa imi facilaughing? Vad ca alta treaba n-ai decat sa te certi cu mibe pe un site de intrebarilaughing acum serios ai 12 anilaughing?

Nu,nu am 12 ani.Ti-am zis, nu ma cunosti, poate sunt baiatu' de alaturi.

Nici tu nu ma cunostitongue poate is cel mai bun prieten al taulaughing